Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγωνίστηκε τραυματίας με την Αίγυπτο ο Salah!

Αγωνίστηκε τραυματίας με την Αίγυπτο ο Salah!

Ο Mo Salah αγωνίστηκε τραυματίας χθες το βράδυ με την εθνική του ομάδα, όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου, Ehab Galal μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Γουινέας.

Το βράδυ της Κυριακής, τόσο ο Mo, όσο και ο Naby Keita τέθηκαν αντιμέτωποι, αμφότεροι αγωνιζόμενοι σε ολόκληρο το 90λεπτο, με τον επιθετικό των Reds να αγωνίζεται όμως με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Salah τραυματίστηκε στον τελικό του FA Cup πριν από τρεις εβδομάδες, δεν αγωνίστηκε με την Southampton και πέρασε ως αλλαγή την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Wolves και φαίνεται πως δεν ήταν στο 100% του στον τελικό του Champions League κόντρα στη Real Madrid.

Όπως αποκάλυψε ο Galal, ο 29χρονος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, αλλά προτίμησε να αγωνιστεί κανονικά με την χώρα του και να μην κάνει εξετάσεις, όπως του ζήτησε η Liverpool.

Ο Galal δήλωσε σχετικά με τον Mo:

“ Ο Salah υποφέρει από έναν τραυματισμό και αγωνίστηκε με αυτόν. ”

“ Απέρριψε το αίτημα της Liverpool να κάνει εξετάσεις πριν το παιχνίδι και θα τις κάνει τώρα.”

Η Αίγυπτος έχει να δώσει άλλα δύο παιχνίδια μέσα στον μήνα κόντρα σε Αιθιοπία και Νότια Κορέα στις 9 και στις 14 του μηνός αντίστοιχα και μένει να δούμε αν ο Mo θα ενισχύσει ξανά την χώρα του ή θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Με πρόβλημα αγωνίστηκε στο Παρίσι ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com