Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε και ανανεώνει με τη Liverpool o Milner!

Συμφώνησε και ανανεώνει με τη Liverpool o Milner!

Σε συμφωνία με τον 36χρονο Άγγλο αμυντικό της χαφ James Milner, για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του, έφτασε εν τέλει η Liverpool.

Ο Milner θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τις επόμενες μέρες, με το τωρινό να τελειώνει στο τέλος του μήνα, και θα παραμείνει κάτοικος Anfield για τους επόμενους – τουλάχιστον – δώδεκα μήνες, με τις χρηματικές απολαβές να είναι αισθητά μειωμένες.

Ο Άγγλος χαφ είχε προσφορές από αρκετές ομάδες της Premier League, ενώ το πλάνο της του είχε παρουσιάσει και άλλη μία από το Major League Soccer των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για τον 36χρονο ήταν μια χρονιά με λίγες συμμετοχές, οι οποίες όμως περιλάμβαναν τους δύο τελικούς κυπέλλων, κάτι που δείχνει πως ο Jurgen Klopp ακόμα τον υπολογίζει ως ένα ενεργό μέλος της ομάδας.

Ο Milner ξεκίνησε τη καριέρα του μόλις στα 16 του χρόνια στη τρομερή ομάδα της Leeds United της αρχής της χιλιετίας. Μετά από τη κατάρρευση και τον υποβιβασμό των «Παγωνιών» από τη κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ακολούθησαν μεταγραφές σε Newcastle, Aston Villa, Manchester City, ενώ τον Ιούνιο του 2015 υπέγραψε ως ελεύθερος για τη Liverpool.

Αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες του Klopp τη πρώτη τριετία, ενώ από το 2019/20 έχει πάρει σταδιακά λιγότερες συμμετοχές. Χαρακτηρίζεται για την απίστευτη του τακτική προσήλωση σε οποιαδήποτε θέση κι αν αγωνίζεται, ενώ λόγω του ανυπέρβλητου επαγγελματισμού του είναι και σωματικά ικανός να αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο.

Μπορεί να μην είναι πια κινητήρια μονάδα των Reds, όμως ο Klopp θεωρεί πως η συνεισφορά του τις κρίσιμες στιγμές αλλά και η ισορροπία που φέρνει στα αποδυτήρια ήταν αρκετά ώστε να δικαιολογούν μια επέκταση συμβολαίου, κάτι που εν τέλει προσφέρθηκε στον Milner, με τον Άγγλο τελικά να αποδέχεται.

Σημαντικός στη κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2019/20 ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com