Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε αναχωρεί η ομάδα για Ασία

Πότε αναχωρεί η ομάδα για Ασία

Γνωστή έγινε η ημερομηνία αναχώρησης της Liverpool για την Ασιατική ήπειρο, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Manchester United και Crystal Palace.

Η πρώτη συνάντηση των Reds για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου και 5 ημέρες αργότερα, στις 9 Ιουλίου η ομάδα θα πετάξει για Ταϊλάνδη, προκειμένου να δώσει τα δύο φιλικά στις 12 και στις 16 του μηνός αντίστοιχα.

Μόλις ολοκληρώσει τα δύο φιλικά, η ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστρία, ώστε να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και να δώσει μερικούς φιλικούς αγώνες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Στην Αυστρία το ίδιο διάστημα με την Liverpool βρεθεί και η Southampton και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο φιλικό στο Anfield στα τέλη Ιουλίου, όταν επιστρέψει η ομάδα και λίγες ημέρες πριν το Community Shield εναντίον της Manchester City στις 30 του μηνός.

Πέρυσι οι Reds αντιμετώπισαν τις Stuttgart, Salzburg, Mainz, Hertha Berlin και Bologna σε φιλικές αναμετρήσεις.

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να έχει μια δυνατή ομάδα παικτών διαθέσιμη από την πρώτη μέρα, με παίκτες όπως οι Jordan Henderson, Luis Diaz, Virgil van Dijk, αλλά και Fabio Carvalho να δίνουν το παρών στο AXA Training Centre από τις 4 Ιουλίου.

Δύο φιλικά στην Ασία για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com