Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον της Liverpool για Pulisic»

«Ενδιαφέρον της Liverpool για Pulisic»

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Christian Pulisic της Chelsea δείχνει η Liverpool, σύμφωνα με τον Christian Falk της Γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο Falk αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή όσο αφορά παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γερμανίας ή έχουν περάσει από εκεί, όντας ένας από τους λίγους που επέμεναν πριν από δύο χρόνια πως οι Reds πράγματι ενδιαφέρονταν για τον Thiago Alcantara.

Δεν είναι κρυφό πως ο Αμερικανός διεθνής αρέσει αρκετά στον Jürgen Klopp, με τους δύο τους να είχαν συνεργαστεί και το 2015 στην Borussia Dortmund.

Θεωρείται αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την Chelsea το φετινό καλοκαίρι και θα πρέπει να δούμε αν η Liverpool θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της, ώστε να αντικαταστήσει τον Sadio Mane, σε περίπτωση πάντα που πωληθεί ο τελευταίος το φετινό καλοκαίρι.

Ακόμη όμως και αν του βάλουν πωλητήριο οι Μπλε μέσα στις επόμενες ημέρες, η περίπτωση του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού θα απαιτήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για να τον παραχωρήσουν σε έναν αντίπαλο, όπως οι Reds.

Πάντως, για την ώρα το ενδιαφέρον των Reds για τον ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνεται από κάποια άλλη πηγή.

Πρόθεση της ομάδας είναι όμως να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός επιθετικού-εξτρέμ, αν τελικά αποτελέσει παρελθόν ο Mane μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Christian Pulisic σκοράρει κόντρα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com