Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτο «όχι» στην Bayern για Mane!

Πρώτο «όχι» στην Bayern για Mane!

Η Liverpool απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση της Bayern Munich για τον Sadio Mane, όπως αποκάλυψε ο Paul Joyce.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γερμανίας για τον παίκτη είναι δεδομένο, όμως η πρώτη τους πρόταση δεν ξεπερνούσε τα £21 εκατομμύρια και απορρίφθηκε αμέσως από τους Reds.

Οι Βαυαροί ήθελαν να αποκτήσουν τον διεθνή άσο, πληρώνοντας μόλις £25 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους (τα οποία θα τα πλήρωναν σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League για παράδειγμα), κάτι που φυσικά δεν είναι εφικτό.

Οι Reds κοστολογούν τον παίκτη στα £50 εκατομμύρια και θα τον παραχωρήσουν μόνο εάν πρώτα αποκτήσουν αντικαταστάτη και λάβουν το ποσό που επιθυμούν.

Ο Σενεγαλέζος δήλωσε την Παρασκευή πως θα φύγει από τη Liverpool όπως επιθυμεί η πλειοψηφία των συμπατριωτών του, πριν ξεκαθαρίσει πως με τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε χιούμορ.

Φαίνεται πάντως πως δεν θέλει να συνεχίσει να φορά την Κόκκινη φανέλα για την Liverpool και φυσικά να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Για να πωληθεί όμως το φετινό καλοκαίρι ο Mane και μάλιστα στην Bayern, θα πρέπει οι Γερμανοί να ανεβάσουν πάνω από 50% την πρόταση τους, κάτι που δεν είναι δεδομένο ότι μπορούν και θέλουν να το κάνουν.

Πρώτο «όχι» στην Bayern Munich για τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com