Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες για Bayern και Mane

Νέες φήμες για Bayern και Mane

Δεν δείχνει να σταματά η φημολογία που συνδέει τον Sadio Mane με την Bayern Munich, με το τελευταίο σενάριο να από το Sky Sports Germany να αναφέρει πως ο επιθετικός μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στο Μόναχο.

Πηγή είναι και πάλι το Sky Sports Germany και συγκεκριμένα ο Florian Plettenberg, ο οποίος τονίζει πως υπήρξαν εξελίξεις στις συζητήσεις των εκπροσώπων του Σενεγαλέζου με την Bayern Munich το τελευταίο διάστημα και ο επόμενος μήνας ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμος αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Προσθέτει μάλιστα πως το ποσό που θα λάβει μπορεί να μην ξεπεράσει τα €50 εκατομμύρια.

Η Liverpool πάντως εξακολουθεί να μην έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση ή προσέγγιση από τους πρωταθλητές Γερμανίας για τον Sadio Mane, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η ανανέωση του Sadio είναι φυσικά εντός των Κόκκινων πλάνων, με την διοίκηση της ομάδας να σκοπεύει να ξεκινήσεις τις συζητήσεις ανανέωσης με την πλευρά του, αμέσως μετά τον τελικό του Uefa Champions League.

Ενδιαφέρον από την Bayern Munich μπορεί πράγματι να υπάρχει, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο, αν θα υπάρξει επίσημη πρόταση και φυσικά αν η Liverpool θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεις, ακόμη και αν δεν υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για νέο συμβόλαιο.

Ο Sadio Mane περνάει τον Rulli και σκοράρει στο Ceramica.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com