Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ακούσει προτάσεις για Chamberlain η Liverpool

Θα ακούσει προτάσεις για Chamberlain η Liverpool

Ο Alex Oxlade-Chamberlain είναι πολύ πιθανό να διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Liverpool, με την ομάδα να είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για τον μέσο στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Η φετινή ήταν ακόμη μια δύσκολη σεζόν για τον Ox, ο οποίος δεν πήρε τα παιχνίδια που θα ήθελε, παρότι έμεινε μακριά από τους τραυματισμούς.

Ο 28χρονος δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, μετά τις 20 Μαρτίου και την αναμέτρηση στο City Ground με την Nottingham Forest για το FA Cup και μάλιστα βρέθηκε στην αποστολή μόνο σε 6 αγώνες, μένοντας εκτός στους υπόλοιπους 9.

Ο Oxlade-Chamberlain πάντως είχε μια καλή εικόνα στο πρώτο μισό της σεζόν, ξεχωρίζοντας σε παιχνίδια όπως εκείνο με την Atletico Madrid στο Anfield και βοηθώντας πολύ την ομάδα τον Ιανουάριο, όταν οι Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita βρίσκονταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τις εθνικές τους ομάδες.

Βρίσκεται στο Anfield από το καλοκαίρι του 2017 και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ομάδες όπως οι Newcastle και West Ham είχαν δείξει ενδιαφέρον στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και μένει να δούμε αν θα επανέλθουν για την απόκτηση του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δεν είδαμε τον Oxlade-Chamberlain μετά τον αγώνα του City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com