Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Origi

Ο Klopp επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Origi

Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου του πως ο Divock Origi θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Liverpool.

Ο επιθετικός έχει συμφωνήσει με την AC Milan και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ιταλικό σύλλογο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Klopp αναφορικά με την αποχώρηση του Βέλγου δήλωσε:

“ Περιμένω από τον Div να έχει ειδική υποδοχή την Κυριακή. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που είχα ποτέ. Ήταν και είναι σκέτη χαρά να δουλεύω μαζί του. ”

“ Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που είχα ποτέ και αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, λόγω των παιχνιδιών που έχει, αλλά ήταν απόλυτη χαρά για εμένα να δουλεύω μαζί του. ”

“ Δεν έχει τελειώσει ακόμα γιατί έχουμε τον τελευταίο αγώνα της Premier League, αλλά του αξίζουν όλες οι καλές σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον του. Θα έχει επιτυχία. Είναι εξαιρετικός. ”

“ Θα είναι μια πολύ σκληρή στιγμή, όταν αποχωρήσει. ”

“ Όλοι στην ομάδα τον αγαπούν γιατί είναι ένας αξιαγάπητος και ήρεμος άνθρωπος. Από τότε που βρίσκομαι εδώ, θυμάμαι πολλά πράγματα για τον Div. ”

“ Σημαντικά γκολ, άσχημοι τραυματισμοί, πολλά πάνω και κάτω. ”

“ Για μένα θα είναι πάντα ένας θρύλος της Liverpool. Όλοι τον αγαπούν. Είναι σίγουρα ένας θρύλος της Liverpool. ”

“ Περιμένω από τον Div να έχει ένα ιδιαίτερο αντίο. Θα είναι για πάντα ένας θρύλος της Liverpool. Ήταν σκέτη χαρά να δουλέψω μαζί του. Όπου κι αν πάει, θα έχει επιτυχία. Όλοι τον αγαπούν. ”

Η Liverpool αποχαιρετά τον Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com