Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, τραυματίες και Origi

Ο Klopp για Wolves, τραυματίες και Origi

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Wolves.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Joe Gomez:

“ Ο Joe Gomez έχει καλά νέα, θέλουμε όμως να κάνουμε και δεύτερες εξετάσεις για να μας καθησυχάσουν. Αλλά πιστεύαμε ότι μετά το παιχνίδι ήμασταν τυχεροί. Είναι απλά ένα χτύπημα. ”

“ Ήταν ένα κανονικό χτύπημα. Ανησυχούσα μέχρι που είδα το πρόσωπο του Joey στα αποδυτήρια. Αν είναι καλά, τότε θα δούμε τι μπορεί να κάνει σήμερα ή αύριο. ”

Αν υπάρχουν άλλα προβλήματα:

“ Τα υπόλοιπα παιδιά φαίνονται καλά, τι θα κάνουμε για το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω ακόμα. Ο Mo δεν θέλει να ρισκάρει, αλλά φαίνεται καλά. ”

“ Η ιδανική μου λύση είναι να μπορούν να παίξουν το Σαββατοκύριακο ή τουλάχιστον να είναι στον πάγκο. Αν όχι, θα συνεχίσουμε από εκεί. ”

Για την αναμέτρηση της Manchester City με την Aston Villa: 

“ Αν έπαιζα ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Dortmund και τη Mainz, αυτό θα ήταν ένα κίνητρο, αλλά δεν παίζω εγώ και ούτε ο Stevie παίζει. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Ο Stevie θα πάρει το παιχνίδι 100% σοβαρά χωρίς κάποια κλήση μου. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι τον έχουν καλέσει όλοι οι υπόλοιποι στον σύλλογο, αλλά εγώ όχι. ”

Για την παραμονή της Everton στην Premier League:

“ Συγχαρητήρια στην Everton που παρέμεινε στην κατηγορία. ”

“ Η Crystal Palace είναι ένα καλό παράδειγμα ότι όλοι παίζουν για να κερδίζουν [στην Premier League]. Δεν ανησυχώ για τη Villa και θα ήταν ασέβεια προς τη Wolves αν σκεφτόμασταν πως δεν θα παίξει για τη νίκη. Έρχονται εδώ [στο Anfield] και θέλουν να κερδίσουν. ”

Πόσο περήφανος είναι από τη φετινή σεζόν:

“ Είναι χαρά να είσαι μέρος αυτού. Ήταν δύσκολο αλλά υπέροχο. Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετική. Είναι τρελό. Το να είσαι με αυτούς τους ανθρώπους είναι καθαρή χαρά. Το να είσαι εκεί που είμαστε είναι τόσο σπάνιο – δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Τα παιδιά το έκαναν. ”

“ Είναι μια φανταστική στιγμή να είσαι οπαδός της Liverpool. ” Είπε ο Klopp.

Για την Wolves πρόσθεσε:

“ Έκαναν μια απίστευτη σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Bruno είναι πολύ χαρούμενος για τη σεζόν, αλλά έχω μια αίσθηση του πόσο ανταγωνιστικός είναι. Περιμένω να είναι εξαιρετικά δυνατοί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. ”

“ Είναι συμπαγής ομάδα και δεν έχει δεχθεί πολλά γκολ. ”

Για τον γύρο του θριάμβου στην πόλη:

“ Είναι μόνο για εμάς. Είναι μόνο για την Liverpool FC. Είναι για τον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο τι λένε οι άλλοι. Είναι μόνο για εμάς. ”

“ Έχουμε τόσους πολλούς λόγους για να πανηγυρίσουμε. Δεν κάναμε την παρέλαση πριν από δύο χρόνια, που είναι άλλος ένας λόγος. Δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτονται οι άλλοι – ξέρω τι θα πουν και δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο – είναι μόνο για εμάς, για τους ανθρώπους μας. ”

“ Η 29η Μαΐου θα είναι μια καλή ημέρα. ”

Αν κάποιοι παίκτες θέλουν να φύγουν:

“ Δεν θέλω να δω κανέναν να φεύγει, αλλά αυτή είναι η ζωή. Κανείς δεν ήρθε σε μένα και είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι ώρα για αυτό τώρα. Αυτό που συνέβη φέτος ήταν δυνατό λόγω της ομάδας – είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Τα παιδιά έπαιξαν τον ρόλο τους, κάτι που ήταν επίσης ωραίο. Δεν έχω ιδέα ποιος θέλει να φύγει αυτή τη στιγμή, αλλά αν κάποιος έρθει σε μένα και πει ότι έχει μια ομάδα που θέλει να γίνει μέλος, θα μιλήσουμε με την ομάδα για την πρόταση. ”

“ Τώρα όμως δεν είναι η ώρα για αυτό. Είναι ώρα να συγκεντρωθούμε. ”

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Divock Origi:

“ Περιμένω από τον Div να έχει ειδική υποδοχή την Κυριακή. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που είχα ποτέ. Ήταν και είναι σκέτη χαρά να δουλεύω μαζί του. ”

“ Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά του αξίζουν όλες οι καλές σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον του. Θα έχει επιτυχία. Είναι εξαιρετικός. ”

“ Για μένα θα είναι πάντα ένας θρύλος της Liverpool. Όλοι τον αγαπούν. Είναι σίγουρα ένας θρύλος της Liverpool. ”

“ Περιμένω από τον Div να έχει ένα ιδιαίτερο αντίο. Θα είναι για πάντα ένας θρύλος της Liverpool. Ήταν σκέτη χαρά να δουλέψω μαζί του. Όπου κι αν πάει, θα έχει επιτυχία. Όλοι τον αγαπούν. ” Σημείωσε ο Klopp.

Αποχωρεί ελεύθερος ο Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com