Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Θέλω τουλάχιστον άλλο ένα τρόπαιο!»

Milner: «Θέλω τουλάχιστον άλλο ένα τρόπαιο!»

Η Liverpool κατέκτησε χθες το δεύτερο φετινό της τρόπαιο, με το FA Cup και τώρα στοχεύει σε έναν ακόμη τίτλο, όπως δήλωσε ο υπαρχηγός της ομάδας, James Milner.

Οι Reds έχουν μπροστά τους τον τελικό του Uefa Champions League, θέλοντας να πάρουν στα χέρια τους το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Ο James ρωτήθηκε για την κατάκτηση του FA Cup:

“ Η προσπάθεια και ο η δουλειά που έκαναν τα παιδιά αυτή τη σεζόν ήταν απίστευτη, ο αριθμός των αγώνων που είχαν. Δεν μπορώ να μιλήσω αρκετά για τη στάση και την ορμή μέσα στα αποδυτήρια για να συνεχίσω. ”

“ Ό,τι κι αν συμβαίνει, όπως κι αν πάει το παιχνίδι, η κούραση, ψυχικά. Έχουν παίξει τόσα πολλά παιχνίδια, την προσπάθεια που κάνουν συνέχεια. Μπορούσες να δεις την κούραση εκεί έξω, μερικά τσιμπήματα επίσης, μερικά παιδιά έγιναν αλλαγή και τέτοια πράγματα. ”

Τι του είπε ο Klopp πριν περάσει ως αλλαγή:

“ Απλώς να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου και προσπαθήσω να βάλω την ενέργεια και την επιθετικότητα στο παιχνίδι, αλλά και να είμαι ήρεμος όταν έχουμε την μπάλα. Αυτό ήταν το μήνυμα και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. ”

Για την ομάδα:

“ Πρόκειται για μια ξεχωριστή ομάδα όχι μόνο παικτών αλλά και προσωπικού. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. ”

“ Συνεχίζουν να προσπαθούν, πιέζουν στην παράταση και τα παιδιά μπροστά πιέζουν συνεχώς. ”

“ Όλη τη σεζόν ήταν το ίδιο – ήταν άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Η νοοτροπία των παιδιών ήταν τόσο καλή ώστε να μπορέσουν να επικεντρωθούν ξανά και να πάνε ξανά. ”

Για τους επόμενους στόχους πρόσθεσε:

“ Για να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο της σεζόν, να έχουμε δύο τρόπαια και να έχουμε ακόμα μια αχτίδα ελπίδας για άλλα δύο, ήταν μια ξεχωριστή σεζόν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια. Αλλά θέλουμε τουλάχιστον άλλο ένα. ”

“ Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να δούμε πού θα μας βγάλει αυτό. Ξέρουμε ότι είναι στα χέρια της City το πρωτάθλημα. Είναι σε καλή θέση και είναι μια ασταμάτητη και πολύ καλή ομάδα. ”

Όσο για το quadruple: 

“ Μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε για αυτό. Για εμάς, χρειάζεται απλώς να παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά όπως κάναμε όλη τη χρονιά. ”

James Milner και Andy Robertson πανηγυρίζουν στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com