Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για την κατάκτηση του FA Cup

Ο Henderson για την κατάκτηση του FA Cup

Ο Jordan Henderson μίλησε στην κάμερα του ITV για την όγδοη κατάκτηση του FA Cup από τη Liverpool, το νικητήριο πέναλτι του Κώστα Τσιμίκα και την συνέχεια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο αρχηγός είπε για την κατάκτηση του τροπαίου:

“ Είμαστε εδώ για να σηκώνουμε τρόπαια, δουλεύουμε τόσο σκληρά. Το να έρθουμε εδώ και να τα καταφέρουμε σημαίνει πολλά για όλους. Οι οπαδοί το αξίζουν, όλος ο σύλλογος. Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς, δεν το είχαμε κάνει στο παρελθόν. Ήμουν στον τελευταίο τελικό (2012), οπότε το να τον κερδίσω τώρα ήταν ξεχωριστό. ”

“ Το να το κερδίσεις στα πέναλτι είναι απίστευτο. Όλα τα συγχαρητήρια στα παιδιά. ”

“ Είναι μικρά τα περιθώρια, ειδικά στους τελικούς, όπως είδαμε στους δύο τελευταίους. Απλώς πρέπει να δώσουμε τα πάντα όπως πάντα κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον και να παίξουμε με τους παίκτες που έχουμε. ”

“ Είναι απίστευτο το ταλέντο που έχουμε στα αποδυτήρια και οι προσωπικότητες. Το συνδυάζεις και κερδίζεις πραγματικά τρόπαια. ”

“ Έχουμε κερδίσει δύο μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Έχουμε ακόμα μερικά μεγάλα παιχνίδια. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και να δούμε με τι μπορούμε να τελειώσουμε. ”

Για το πέναλτι του Κώστα Τσιμίκα:

“ Ο Κώστας είναι καλός στα πέναλτι. Τα έχουμε προπονήσει, οπότε εγώ ήμουν γεμάτος αυτοπεποίθηση όταν πήγα να εκτελέσω. ”

Για την συνέχεια:

“ Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη κόντρα στη Southampton, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Και μετά η Wolves το Σαββατοκύριακο για να τελειώσει η σεζόν της Premier League και μετά ο τελικός του Champions League. ”

“ Έχουμε τρία μεγάλα παιχνίδια και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα τρία και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. ” Σημείωσε ο Henderson.

Αρχηγός και νικητής ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com