Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Η διαφορά μας με τη Liverpool είναι στη σταθερότητα»

Tuchel: «Η διαφορά μας με τη Liverpool είναι στη σταθερότητα»

Σύμφωνα με τον Thomas Tuchel η μεγάλη και βασική διαφορά της Chelsea με την Liverpool, είναι στη σταθερότητα που δείχνει η ομάδα του Jürgen Klopp και στο ρόστερ που έχει.

Ο προπονητής των Μπλε δήλωσε για την χθεσινή ήττα:

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος που βρέθηκα ξανά εδώ, που αξίζω να παίξω ξανά σε αυτόν τον τελικό. Με τον τρόπο που παίξαμε ξανά, δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι. Τα αφήσαμε όλα στο γήπεδο. Δεν έχουμε τύψεις. Είμαστε όμως απογοητευτικοί και λυπημένοι. ”

“ Το αξίζαμε με τον ίδιο τρόπο που το άξιζε η Liverpool. Δεν μπορέσαμε να το πάρουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τώρα, ούτε καν τη δεύτερη φορά εναντίον της Liverpool με το Carbao και το FA, αλλά και δεύτερη φορά μετά τη Leicester. Πονάει. ”

Για τις διαφορές με την Liverpool:

“ Και στη σεζόν, φέραμε ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια εναντίον τους. Δεν μπόρεσαν να μας κερδίσουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια, εκτός από τα πέναλτι. Δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους κορυφαίες επιδόσεις. ”

“ Η διαφορά για μένα είναι ότι μπορούν να το κάνουν ξανά την Τρίτη ή την Τετάρτη. Μπορούν να το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά. Δυσκολευόμαστε με την σταθερότητα σε αυτό το επίπεδο. Έχουν μεγαλύτερη ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο. ”

“ Έχουν μεγαλύτερο γκρουπ παικτών σε υψηλότερο επίπεδο. Μας έλειψαν πάρα πολλοί παίκτες σήμερα. Ο Kova παίζει με έναν δύσκολο τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο N’Golo έπαιξε με μηδέν προπονήσεις σε 100% ένταση, δύο προπονήσεις στο 50%. ” Είπε ο Tuchel.

“ Κανείς δεν ήξερε τι θα συνέβαινε. Μας έλειψε ο Kai, μας έλειψε ο Timo. Παίξαμε με μια πολύ ανταγωνιστική Liverpool. ”

Για τους Reds:

“ Έχουν να παίξουν για πάρα πολλά ακόμα, έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους και έχτισαν αυτήν την ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ, πολύ συνεπείς και είμαστε στην αντίθετη κατάσταση αυτή τη στιγμή. ”

Νικητές στα πέναλτι ξανά οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com