Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια τεράστια εμφάνιση και ένα τεράστιο διπλό»

Klopp: «Ήταν μια τεράστια εμφάνιση και ένα τεράστιο διπλό»

Ως τεράστιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το χθεσινοβραδινό διπλό της Liverpool στο Villa Park ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, ο οποίος μίλησε και για τον τραυματισμό του Fabinho.

Ο Γερμανός για τη νίκη δήλωσε:

“ Ήταν ένα τεράστιο αποτέλεσμα και μια τεράστια εμφάνιση. ”

“ Η Villa μας πλήγωσε και χρειαζόμασταν χρόνο προσαρμογής. Μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, είδαμε πού ήταν οι αδυναμίες. Παίξαμε γύρω από αυτό και η άμεση απάντηση μας ήταν σημαντική. ”

“ Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ. Είπα στα παιδιά ότι η απόδοση τους ήταν η εξαιρετική. Η Villa έχει ποιότητα και είμαι πραγματικά περήφανος για τα αγόρια. ”

“ Η Villa επιτέθηκε σε εμάς και ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μόλις το κάναμε αυτό, ήταν όλα μια χαρά. ”

“ Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. ”

Για τον τραυματισμό του Fabinho:

“ Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Ένιωσε μια μυική ενόχληση και ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα. Είναι αισιόδοξος, αλλά θα δούμε. ”

“ Νομίζω πως θα είναι εντάξει για τον τελικό του FA Cup, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα. Θα πρέπει να αξιολογηθεί πρώτα ο τραυματισμός. ”

Αν θα μπορούσε να παίξει καλύτερα η ομάδα:

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι απόψε θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, αλλά η εμφάνιση των παιδιών ήταν απολύτως φανταστική. Το Σάββατο ο τελικός θα είναι δύσκολος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να κερδίσουμε εύκολα. Είναι μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Όλα τα πράγματα που έκαναν μας έβαλαν υπό πίεση.”

“ Έχουμε την κατάστασή μας και αν θέλεις να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να ανοίξεις χώρους. Χρειαζόμασταν χρόνο για να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά πριν μπούμε στο παιχνίδι ήταν 1-1. ”

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Ήταν μια τεράστια εμφάνιση στα μέσα Μαΐου. ”

Για τον Mane που σκόραρε πρόσθεσε:

“ Ο Sadio Mane είναι μια μηχανή. Είναι ένας τεράστιος, τεράστιος παίκτης. Ήταν ένα κορυφαίος γκολ, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Είναι μηχανή, του το είπα μετά το παιχνίδι. Είναι τεράστιος παίκτης. Η σωματική του κατάσταση είναι φοβερή. Είναι ένας συνδυασμός τεχνικής, επιθυμίας και σωματικών προσόντων, όταν αυτή τη στιγμή όλοι έχουν λίγη δύναμη στα πόδια. ”

“ Μπορείτε να δείτε το μαζί του. Είναι απλά ένας φανταστικός παίκτης παγκόσμιας κλάσης. ”

Για την απουσία του Robertson από την αποστολή:

“ Ο Robbo δεν ήταν στην αποστολή γιατί ήθελα να ξεκουραστεί στο σπίτι του. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είμαστε καλά. ”

Για την ασίστ του Luis Diaz:

“ Τι σέντρα από τον Luis όταν όλοι περίμεναν κάτι άλλο. Έπειτα ο Sadio Mane, τι κεφαλιά. 2-1. Είμαι πραγματικά περήφανος. ”

Για τον Σαββατιάτικο τελικό:

“ Είναι πραγματικά δύσκολο. Θα ξεκινήσουμε ξανά την ανάλυση για την Chelsea αύριο. Στη συνέχεια, την Πέμπτη θα προετοιμάσουμε τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για την νίκη. ”

“ Τα προβλήματα που έχουμε δημιουργήσει στους εαυτούς μας εξαιτίας όλων των τελικών! Μας αρέσει όμως αυτό. Είναι έντονο αλλά μας αρέσει. ”

Για την μεταγραφή του Haaland στην Manchester City:

“ Πόσο καλύτερους τους κάνει; Πολύ! Δυστυχώς είναι μια πολύ καλή μεταγραφή! ”

“ Είναι ένα θηρίο. Δυστυχώς είναι μια πολύ καλή μεταγραφή. ”

Ο Sadio Mane εντυπωσίασε στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com