Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Ήξερα ότι θα σεντράρει ο Diaz!»

Mane: «Ήξερα ότι θα σεντράρει ο Diaz!»

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Sadio Mane το βράδυ της Τρίτης, σκοράροντας το δεύτερο γκολ στο διπλό της ομάδας με σκορ 1-2 επί της Aston Villa του Steven Gerrard.

Ο διεθνής άσος έβαλε μπροστά την ομάδα του Klopp και έγραψε το τελικό 1-2 με ένα τελείωμα παρόμοιο με εκείνο που εκείνο τον Νοέμβριο του 2019 στο ίδιο γήπεδο, όταν οι Reds είχαν πάρει το διπλό με το ίδιο ακριβώς σκορ.

Ο Sadio δήλωσε για το γκολ του:

“ Ήταν μια καλή σέντρα από τον Diaz! Ακόμα και χωρίς μεγάλη δύναμη, συνήθως σκοράρω από τέτοιες σέντρες, οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω! Ο Luis Diaz είναι σπουδαίος παίκτης. ”

“ Όταν ο Luis πήρε τη μπάλα, ήξερα ότι θα έκανε σέντρα, οπότε ήθελα απλώς να είμαι έτοιμος. ” Είπε ο Mane.

“ Γνωριζόμαστε καλά από την προπόνηση κάθε μέρα. Όταν ο Diaz πήρε την μπάλα ήξερα ότι θα έκανε σέντρα, οπότε θα ήμουν έτοιμος για αυτό.”

“ Απλώς προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και προσπαθούμε να σκοράρουμε. Τα παιδιά με διευκολύνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

“ Παρεμπιπτόντως, ήταν ένα πολύ καλό γκολ! ”

Ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει ποτέ χαρούμενος στη Liverpool:

“ Ναι, όταν κερδίσαμε τα τρόπαια ήμουν πιο χαρούμενος! Απλώς προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα. Τα παιδιά το κάνουν πιο εύκολο για εμένα. ” Έκλεισε ο Σενεγαλέζος επιθετικός των Reds.

Ο Sadio Mane μετατρέπει σε γκολ την σέντρα του Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com