Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασαν από το Villa Park και έμειναν ζωντανοί οι Reds

Πέρασαν από το Villa Park και έμειναν ζωντανοί οι Reds

Η Liverpool πέρασε από το Villa Park και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Οι Reds ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και κέρδισαν με 1-2 την ομάδα του Steven Gerrard στην έδρα της.

Οι Reds βρήκαν δίχτυα με τους Matip και Mane.

Η Liverpool ισοβαθμεί στην κορυφή της Premier League με την Manchester City, όμως έχει χειρότερο συντελεστή τερμάτων.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Curtis Jones στο αρχικό σχήμα και τον Joel Matip βασικό στο κέντρο της άμυνας και τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό ξεκίνησε η Liverpool στο Villa Park.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους Reds, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν αρχικά μεγάλη ευκαιρία στο 2’ με τον Watkins, με τον Alisson να αποκρούει και προηγήθηκαν ορισμένα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Douglas Luis, ο οποίος έστειλε τη μπάλα από κοντινή απόσταση στα δίχτυα, μετά την πρώτη επέμβαση του Alisson στην καφαλιά του Watkins.

Οι Reds όμως έδειξαν άμεση αντίδραση και ισοφάρισαν στο 6’ με τον Joel Matip! Η Liverpool αξιοποίησε τη στημένη της φάση, με τον Jota να κερδίζει αρχικά τη μπάλα, τον van Dijk να πλασάρει πρώτος και τον Matip αμέσως μετά να σκοράρει από το rebound, μετά την απόκρουση του Martinez.

Στο 19ο λέπτο οι Reds έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, όμως η κεφαλιά του Mane έφυγε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση από τη Villa ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ings, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Alisson.

Στο 30’ η Liverpool προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Fabinho να μην μπορεί να συνεχίσει, λόγω ενοχλήσεων και τον Henderson να περνά στη θέση του.

Στο 33ο λεπτό ήταν η σειρά του Coutinho να μας θυμίσει μια κίνηση από τα καλά του χρόνια, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση έφυγε ψηλά.

Για ένα δεκάλεπτο δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή στο παιχνίδι, μέχρι το εκτός περιοχής πλασέ του Curtis Jones να καταλήξει στην αγκαλιά του Martinez στο 43’.

Β’ Ημίχρονο: Με πολύ καλό φάουλ του Trent ξεκίνησε η επανάληψη, με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Martinez.

Με τη συμπλήρωση 62 λεπτών αγώνα, ο Thiago Alcantara πέρασε στο ματς, αντί του Curtis Jones.

Στο 65ο λεπτό οι Reds έκαναν την ολική ανατροπή, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ! Ο Diaz έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, βρίσκοντας τον Mane, ο οποίος με μια υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 1-2!

Στο 69’ ο Ings είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο έχασε το κοντρόλ, με τον Alisson να απομακρύνει στη συνέχεια.

Στο 71ο λεπτό οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους, με τον Salah να περνά αντί του Diaz.

Από δημιουργία του Mo, οι Reds πλησίασαν στο 1-3 στο 74’ με τον Mane, όμως η άμυνα της Villa απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 83’ η Liverpool πλησίασε ξανά στο τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με μονοκόμματο σουτ του Keita, όπως και η Villa μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με πλάγιο σουτ του Ings, το οποίο απέκρουσε ο Alisson.

Οι συνθέσεις:

Aston Villa: Martinez, Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Nakamba (Chukwuemeka 62′), Douglas Luiz; Coutinho (Buendia 70′), Ings, Watkins (Traore 82′)

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho (Henderson 30′), Jones (Thiago 62′), Keita; Mane, Diaz (Salah 72′), Jota

Για τους Reds ακολουθεί το Σάββατο ο τελικός του FA Cup κόντρα στην Chelsea.

Ο Joel Matip ισοφάρισε για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com