Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Klopp στις δηλώσεις του Guardiola

Η απάντηση του Klopp στις δηλώσεις του Guardiola

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, από τον Jürgen Klopp ζητήθηκε να τοποθετηθεί πάνω στις δηλώσεις που έκανε ο Pep Guardiola το απόγευμα της Κυριακής, μετά το 5-0 της ομάδας του επί της Newcastle.

Ο Καταλανός δεν χειρίστηκε σωστά την ερώτηση που του έγινε από τα media, με αποτέλεσμα να αναφερθεί ξανά στη Liverpool με έναν τρόπο που δεν άρεσε στον κόσμο.

Ο Γερμανός απάντησε ως εξής:

“ Πριν προλάβεις να αντιμετωπίσεις τα δικά σου συναισθήματα, αντιμετωπίζεις ήδη 20 κάμερες και αυτό έκανε ο Pep τη δεδομένη στιγμή. ”

“ Πιστεύω ότι πρέπει να το εκλάβουμε ως έμμεσο κομπλιμέντο, αν το εννοεί ως κομπλιμέντο! Φανταστείτε τώρα την κατάσταση αν δεν ήμασταν εκεί, αν δεν ήμασταν τόσο κοντά, φανταστείτε αυτή την κατάσταση, οι συνεντεύξεις θα ήταν βαρετές! ”

“ Πρέπει να βεβαιωθείς ότι υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός και μιλάμε για αυτό – ναι, υπάρχει μια συναρπαστική μάχη για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και υπάρχει μια συναρπαστική μάχη για το ποιος θα προκριθεί στο Champions League – αλλά φανταστείτε τώρα αν δεν ήταν τόσο κοντά όλοι; ”

“ Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Όλοι νιώθουμε την ένταση, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν την νιώθουμε. Μετά τον αγώνα με την Tottenham, δεν ήταν ότι σκέφτηκα, «Αχ υπέροχο» που συνέβη αυτό. Προφανώς υπάρχουν μερικά πράγματα. ”

“ Και έτσι είναι όλα καλά, τίποτα αυτά που είπε ο Pep δεν θα αλλάξει την κατάστασή μας και είναι απολύτως εντάξει. ”

Ο Pep Guardiola έπεσε στην παγίδα των media.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com