Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία προσέγγιση από Bayern για Mane

Καμία προσέγγιση από Bayern για Mane

Η Liverpool δεν έχει λάβει καμία προσέγγιση από την Bayern Munich για την απόκτηση του Sadio Mane, σύμφωνα με τον David Maddock.

Το απόγευμα της Δευτέρας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου Γερμανικά δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον επιθετικό να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Bayern, καθώς και προσωπική επιθυμία του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Hassan Salihamidzic.

Όπως ανέφεραν τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η ROOF Agency που εκπροσωπεί τον Mane συναντήθηκε με τον Salihamidzic το βράδυ της Παρασκευής στη Μαγιόρκα, χωρίς όμως η συγκεκριμένη συνάντηση να έχει ως βασικό θέμα συζήτησης τον Σενεγαλέζο, αλλά τον Serge Gnabry, ο οποίος εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Το συμβόλαιο του Gnabry, όπως και εκείνο του Mane ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τις ομάδες τους να θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί τους.

Διαπραγματεύσεις ανανέωσης με την πλευρά του νικητή του AFCON δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, αλλά είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όπως προσθέτει ο Paul Joyce.

Σε κάθε περίπτωση, μια μεταγραφή του Sadio στο Μόναχο δεν δείχνει καθόλου πιθανή, ενώ το ίδιο ισχύει και για μια πιθανή ανταλλαγή με τον Serge Gnabry, παρότι ήταν ένα σενάριο που αναφέρθηκε από τους Γερμανούς.

Δεν υπάρχει θέμα Mane – Bayern Munich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com