Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επικείμενη μεταγραφή του Haaland στην City

Ο Klopp για την επικείμενη μεταγραφή του Haaland στην City

Η Manchester City είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Erling Haaland από την Borussia Dortmund.

Πράγματι οι Cityzens δεν αντικατέστησαν τον Sergio Aguero το περασμένο καλοκαίρι και σε πολλούς αγώνες τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν χωρίς ένα καθαρόαιμο εννιάρι.

Ο διεθνής επιθετικός φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτοικος Etihad, με τον Jürgen Klopp να τοποθετείται για την συγκεκριμένη μετακίνηση, μέσω δηλώσεων του στο Sky Sports.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα είπε:

“ Υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο, γνωρίζοντας πως η City δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται. ”

“ Δεν θα καθορίσει όμως η City αν θα είμαστε χαρούμενοι ή όχι. Έχει να κάνει με εμάς και με το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για να κερδίσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και απλώς πρέπει να διαλέξουμε έναν. Αυτό είναι εφικτό να γίνει. ”

“ Αν αποκτήσουν τον Erling, αυτό δεν θα τους κάνει πιο αδύναμους. Ο κόσμος μιλάει συχνά αναφορικά με την μεταγραφή του. ”

“ Αυτή τη στιγμή, γίνεται αρκετή συζήτηση για τον Erling και άλλοι μιλούν για τα χρήματα (που ξοδεύει η City). Η αλήθεια όμως είναι πως αυτή η μεταγραφή θα θέσει νέα επίπεδα. ” Ανέφερε ο Klopp.

Ο Erling Haaland οδεύει προς Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com