Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Real Madrid: Ξανά αντιμέτωπες 4 χρόνια μετά το Κίεβο

Liverpool – Real Madrid: Ξανά αντιμέτωπες 4 χρόνια μετά το Κίεβο

Αν και ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, η Liverpool εξακολουθεί να αισθάνεται αδικημένη από αυτό που συνέβη στο Κίεβο πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι Reds θα συναντήσουν τη Real Madrid στον τελικό του Champions League, μετά την απίστευτη ανατροπή εναντίον της Manchester City, σε μια ρεβάνς του 2018 τελικού, τον οποίο η ισπανική ομάδα κέρδισε με 3-1.

Η ομάδα του Jurgen Klopp τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Mohamed Salah αναγκάστηκε να αποχωρήσει με εξάρθρωση του ώμου μετά από μια πρόκληση από τον Sergio Ramos. Ο Gareth Bale και ο Karim Benzema εκμεταλλεύτηκαν δύο λάθη του Loris Karius, με τον Ουαλό να πετυχαινει επίσης ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι – ένα από τα καλύτερα γκολ σε τελικό Champions League. Ο Salah έφυγε κρατώντας το χέρι του και ενώ οι Reds εκδικήθηκαν αυτήν την ταπείνωση κερδίζοντας τον ευρωπαϊκό τίτλο την επόμενη χρονιά, σαφώς υπάρχουν ακόμα δυσαρέσκειες.

Ο Salah πιστεύει ότι η Liverpool έχει έναν «λογαριασμό να διευθετήσει» αφού η Real Madrid προκρίθηκε στον τελικό, ενώ ο Jamie Carragher ισχυρίζεται ότι ο Salah θα αναζητήσει «εκδίκηση» για όσα συνέβησαν πριν από τέσσερα χρόνια. «Ο Μo Salah θα επιδιώξει την εκδίκηση, 100%», είπε στο CBS Sports.

Ο Salah υπέστη μια καταστροφική οπισθοδρόμηση. Εκείνη ήταν η σεζόν του και όλοι ήξεραν περί τίνος πρόκειται. Είχε πετύχει σχεδόν 40 γκολ και τώρα ήταν η ευκαιρία του. «Ο Ramos ήξερε ακριβώς τι έκανε. Όταν πρόκειται για τις σκοτεινές τέχνες του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει κανείς χειρότερος. Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού, αλλά αυτό φτάνει στα άκρα. Ο Ramos δεν θα παίξει, αλλά ο Mo Salah θα θέλει να τελειώσει τον τελικό».

Αν και η Liverpool και η Real Madrid φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικές το 2022, ορισμένοι παίκτες από τον τελικό του 2018 παραμένουν.

Ο Klopp μπορεί εύκολα να επιστρέψει στην επικίνδυνη τριάδα του Salah, Mane και Firmino, που ηγήθηκαν της γραμμής απέναντι στη Real αλλά ο Luis Diaz ή ο Diogo Jota θα τους παλέψουν για μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Jordan Henderson ήταν αρχηγός εκείνη την ημέρα και θα πρέπει να διατηρήσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο James Milner μπορεί να βρεθεί μόνο στον πάγκο και ο Gini Wijnaldum εντάχθηκε στην PSG. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να αποτελείται από τους Fabinho και Thiago.

Εκτός από τον Dejan Lovren, ο Karius έχει αντικατασταθεί από τον Alisson, αλλά η τετράδα παραμένει αμετάβλητη, με τους Joel Matip και Ibrahima Konate να μάχονται για την άλλη θέση του κέντρου με τον Virgil van Dijk.

Η Real Madrid, από την άλλη, έχει μια σχεδόν νέα γραμμή με τις αποχωρήσεις των Keylor Navas, Ramos και Varane, ενώ ο Marcelo δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου στην πρώτη ενδεκάδα αυτές τις μέρες. Ο Dani Caravajal τραυματίστηκε λίγο μετά τον Salah το 2018 και αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στο Παρίσι.

O Klopp προσπαθεί να παρηγορήσει τον Salah με μια αγκαλιά, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League..
O Klopp προσπαθεί να παρηγορήσει τον Salah με μια αγκαλιά, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League στο Κίεβο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com