Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα ισοπαλία με την Tottenham

Νέα ισοπαλία με την Tottenham

Ξανά ισόπαλη με την Tottenham να αναδείχθηκε η Liverpool, αυτή τη φορά στο Anfield και με σκορ 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που κάνει την κατάκτηση του τίτλου να απομακρύνεται.

Για την Liverpool σκόραρε ο Diaz και για την Tottenham ο Son.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού οι Henderson και Diaz προτιμήθηκαν για το αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds για το αρχικό σχήμα.

Μόλις στο 3’ οι Reds είχαν την πρώτης τους τελική στο ματς, με μακρινό σουτ του Mane που μπλόκαρε ο Lloris, ενώ το πλασέ του Salah στο 11’ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και να ψάχνουν το πρώτο γκολ, με τις προσπάθειες όμως των van Dijk στο 21’ και Trent στο 24’ να φεύγουν ψηλά.

Η μεγαλύτερη στιγμή του ημιχρόνου για την Liverpool ήρθε στο 39’, όταν από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο van Dijk, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Lloris!

Φάση διαρκείας είχαν στο 41’ οι Reds, με την άμυνα όμως την Tottenham να μπλοκάρει τα δύο σουτ του Trent και το ένα του Thiago. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Luis Diaz υποχρέωσε τον Lloris σε μια μεγάλη επέμβαση, για να απομακρύνει το μακρινό εκτός περιοχής σουτ του και η Tottenham από την αντεπίθεση που εκδήλωσε σημάδεψε και εκείνη το δοκάρι με ένα εξαιρετικό σουτ του Hojberg.

Β’ Ημίχρονο: Δυνατά ξεκίνησε και στην επανάληψη η ομάδα του Klopp, πιέζοντας για το πρώτο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με τους Spurs να βρίσκουν το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης στο 56’.

Η ομάδα του Conte επιτέθηκε υποδειγματικά, με τον Kane να βρίσκει τον Sessegnon και εκείνος τον Son, για γράψει εκείνος από κοντά με πλασέ το 0-1. 

Η Tottenham μόλις δύο λεπτά αργότερα έφτασε κοντά και στο 0-2 με μια παρόμοια φάση και με τον Son να έχει ξανά την τελική προσπάθεια, ενώ μερικές στιγμές αργότερα ο Alisson μπλόκαρε την προσπάθεια του Kulusevski.

Στο 65’ είχαμε τις δύο πρώτες Κόκκινες αλλαγές, με την Liverpool να κλείνει την Tottenham στα καρέ της και μα πετυχαίνει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης στο 74ο λεπτό με τον Luis Diaz, ο οποίος δημιούργησε ο ίδιος τον χώρο που χρειαζόταν, σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Bentacur και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Μετά την ισοφάριση, η Liverpool συνέχισε την πίεση της για το δεύτερο τέρμα, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 90’ για να βρει την επόμενη ευκαιρία της με ένα πλασέ του Salah από το ύψος της περιοχής που κατέληξε κόρνερ, μετά από νέα κόντρα.

Η Tottenham ήταν πάντα απειλητική από αντεπιθέσεις, έχοντας μια καλή ευκαιρία με πλάγιο σουτ του Davies στο 87’, ενώ απειλητική έγινε και στις καθυστερήσεις, με τον Hojberg να μην μπορεί όμως να συνεργαστεί με τον Kane.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 64′); Fabinho (Keita 88′, Henderson (Jota 64′), Thiago; Salah, Diaz, Mane

Πάγκος: Kelleher, Matip, Gomez, Milner, Jones, Origi

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Davies; Royal, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon; Kulusevski, Son, Kane

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Aston Villa.

Οι Reds δεν νίκησαν την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com