Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι ένας σημαντικός βαθμός»

Klopp: «Είναι ένας σημαντικός βαθμός»

Στον έναν βαθμό περισσότερο που έχει η ομάδα από ότι πριν την έναρξη του αγώνα στάθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Liverpool με την Tottenham στο Anfield.

Ο Γερμανός για την ισοπαλία είχε να πει:

“ Έβαλαν το γκολ και έπρεπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να αυξήσουμε την πίεση. Αυτή είναι μια τεράστια πρόκληση. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας. ”

“ Ήμασταν άτυχοι σε στιγμές και όχι αρκετά ακριβείς μερικές φορές. Δεν είχαμε αρκετή υπομονή ορισμένες στιγμές. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι εκεί, αλλά εκτός από αυτό, ήταν ένα απίστευτα δύσκολο ματς. ”

“ Τα αποδυτήρια τώρα δεν πετάνε αυτή τη στιγμή, αλλά έλα – αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια για να παίξουμε – απλά πρέπει να συνεχίσουμε. Μακάρι να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. ”

“ Είναι ένας σημαντικός βαθμός! Είναι ένας βαθμός παραπάνω από πριν από το παιχνίδι, αλλά όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση. Τα παιδιά είναι πιο απογοητευμένα από εμένα, αλλά θα πάμε ξανά. ”

“ Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι. Τα αγόρια είναι πιο απογοητευμένα από εμένα. Υπήρχαν όμως τόσα πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την απόδοση και περήφανος για τη νοοτροπία που δείξαμε απέναντι σε έναν απίστευτα καλό αντίπαλο. ”

“ Ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Υπάρχουν παιχνίδια να παίξουμε και απλά πρέπει να συνεχίσουμε. ”

“ Μερικά πράγματα σήμερα ήταν σε διαφορετικό επίπεδο, η πίεση ψηλά ήταν εξαιρετική. Αλλά έβαλαν ένα γκολ και έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αυξήσουμε την πίεση και αυτή είναι μια τεράστια πρόκληση. Αλλά το κάναμε και πετύχαμε την ισοφάριση. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν νομίζω πως έχω δει καλύτερη πίεση ψηλά από τη σημερινή δική μας. Είναι για σχολικά σεμινάρια. ”

Για την Tottenham πρόσθεσε: 

“ Το πλάνο τους λειτούργησε για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα στην πέμπτη θέση. Κάνουν καθυστερήσεις, κάτι που δεν μας διευκολύνει, αλλά είναι έξυπνο. ”

“ Είναι απίστευτα δύσκολο να παίζεις εναντίον ενός αντιπάλου με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης όταν έχουν μια εβδομάδα να προετοιμαστούν και εμείς παίζουμε κάθε τρεις μέρες. ”

“ Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που δεν ήταν πολύ τολμηρός με ένα συγκεκριμένο σχέδιο παιχνιδιού. Ποτέ δεν ανοίχτηκαν πραγματικά. ”

“ Η στάση που δείξαμε στα πρώτα 25 λεπτά ήταν απίστευτη. Τους βάλαμε υπό τρελή πίεση. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα ήταν έτσι για όλο το παιχνίδι. ”

“ Είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν, είχαμε λίγες μέρες. Αυτό προφανώς κάνει τεράστια διαφορά. Είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος όσο είναι οι παίκτες αυτή τη στιγμή και είναι δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Harry Kane και ο Son Heung- Min ήταν εντελώς ξεκούραστοι, γι’ αυτό ήταν τόσο δύσκολο. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Θα ήθελα πολύ να καθίσω εδώ και να πω ότι η City θα χάσει βαθμούς, αλλά δεν μπορώ να το δω. Μακάρι να το σκεφτόμουν διαφορετικά, αλλά δεν μπορώ να το δω. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Για τη συνέχεια:

“ Παίζουμε την Τρίτη στην Aston Villa. Έχουν κάποιο momentum, πρέπει να είμαστε ξανά έτοιμοι και αυτό είναι που δουλεύουμε. ”

Φάνηκε η κούραση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com