Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε ρεβάνς από τη Real»

Salah: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε ρεβάνς από τη Real»

Ο Mo Salah παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν από τους δημοσιογράφους για τη φετινή σεζόν και παραχώρησε δηλώσεις για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στη Real Madrid και τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Αιγύπτιος ρωτήθηκε αν θέλει να πάρει ρεβάνς από τους Μαδριλένους:

“ Ναι. Έχει έχει η ώρα της ρεβάνς. Μας κέρδισαν στον τελικό την τελευταία φορά. Ήταν μια πολύ στενάχωρη μέρα για όλους εμάς, οπότε ναι. ”

“ Πρέπει όμως πρώτα να επικεντρωθούμε στην Premier League. Έχουμε τέσσερα ακόμη παιχνίδια, όπως και η City. Ελπίζουμε να χάσουν βαθμούς. Πρέπει αρχικά να εστιάσουμε στον αγώνα με την Tottenham και να συνεχίσουμε από εκεί. ”

“ Είχα πει πως τους ήθελα στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν κερδίσει πολλές καλές ομάδες, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει πρώτα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και έπειτα θα δούμε. ”

Για την προοπτική του quadruple:

“ Δεν είναι όλα στα χέρια μας, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Η Manchester City είναι μια εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και είμαι σίγουρος πως θέλουν να κερδίσουν ξανά την Premier League. ”

“ Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας παιχνίδια. Τρία τρόπαια είναι στα χέρια μας. Το άλλο είναι εφικτό, αλλά θα πρέπει να χάσει βαθμούς η City. ” Είπε ο Salah.

Αποφασισμένος ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com