Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Anfield»

Conte: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Anfield»

Η Tottenham θα πρέπει να είναι καλή με τη μπάλα στα πόδια και να κάνει το δικό της παιχνίδι στο Anfield, αν θέλει να φύγει με το πολυπόθητο διπλό, όπως ανέφερε ο Antonio Conte στη συνέντευξη τύπου.

Ο Ιταλός για τον αγώνα είπε:

“ Σίγουρα γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η Liverpool είναι σε πολύ καλή φόρμα. Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη Villarreal και ήταν απίστευτη η ηρεμία που έδειξε η ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση. ”

“ Έμειναν 2-0 και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο με τη Manchester City. ”

“ Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί χωρίς μπάλα, να είμαστε καλοί αμυντικά, αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και με την μπάλα. Το είπα στους παίκτες μου. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να μην φοβηθούμε από την πίεση. ”

Για τον Klopp και τη Liverpool:

“ Ο Klopp κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτή την ομάδα, ειδικά για μια αγγλική ομάδα που φτάνει στο τέλος της σεζόν για να παραμείνει μέσα σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται, νομίζω ότι είναι απίστευτο γιατί μπορείς να δεις τους παίκτες της Liverpool. ”

“ Τρέχουν πολύ και δεν έχουν πολλούς τραυματισμούς. Κάνουν φανταστική δουλειά. Ο ενθουσιασμός τους είναι στο 200% και δεν νιώθεις κούραση σε αυτό το σημείο. ”

“ Πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε στην κούρσα για μια θέση στο Champions League και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Προετοιμαζόμαστε όμως όπως συνήθως. ”

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στον πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com