Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Tottenham, Diaz και τελικό του Champions League

Ο Klopp για Tottenham, Diaz και τελικό του Champions League

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Tottenham στο Anfield.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για τον αυριανό αγώνα:

“ Είναι ένα τεράστιο τεστ. Θα είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες παλεύουν για τα πάντα. Οι Spurs έχουν τεράστια ποιότητα. Αμύνονται σωστά, έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες αντεπιθέσεων στον κόσμο. ”

“ Πρέπει να βρούμε λύσεις και ανυπομονώ να το κάνουμε. ”

Για τον τελικό με την Real Madrid:

“ Όταν χάσαμε αυτόν τον τελικό το 2018, η αγαπημένη μου λύση θα ήταν να παίξουμε τον τελικό του 2019 εναντίον της Real, αλλά παίξαμε με την Tottenham στη Μαδρίτη. Η Μαδρίτη φαίνεται να είναι το πεπρωμένο μας! ”

“ Αν αποκλείσεις την PSG, την Chelsea και τη City, αξίζεις να είσαι στον τελικό. Θα είναι υπέροχο. ”

“ Είμαι χαρούμενος που θα πάω εκεί και θα το δοκιμάσω! Αλλά από τώρα μέχρι τότε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Αυτό που κάνει ο Carlo εκεί είναι απίστευτο. Θέλουμε να το κερδίσουμε το τρόπαιο και αυτό θα δουλέψουμε μεταξύ 22 και 28 του μηνός. ”

Για την τελευταία εβδομάδα των Reds:

“ Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε την περασμένη εβδομάδα – παίζοντας με τη Newcastle – δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ειδικά μεταξύ των δύο αγώνων με τη Villarreal. Τώρα έχουμε μια επιπλέον ημέρα να προετοιμαστούμε και νιώθουμε σαν μια εβδομάδα διακοπών για να είμαι ειλικρινής! ”

Για την ομάδα της Tottenham:

“ Έχουν τόση ποιότητα. Ο Harry Kane – τι παίκτης είναι. Ταιριάζει εξαιρετικά στο πλάνο τους. Έχουν μεγάλη κατανόηση μεταξύ τους. Είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πολύ καιρό. ”

“ Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τους κρατάμε ήρεμους όσο πιο συχνά γίνεται γιατί δεν θα είναι δυνατό να το κάνουμε συνέχεια. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα αγωνιστεί ο Bobby Firmino:

“ Δεν ξέρω για τον Bobby, αλλά είναι πίσω στις προπονήσεις, οπότε πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Δεν έχει κάνει πολλά στην προπόνηση, έπρεπε να αφήσει το πρόβλημα να περάσει. Μπορεί να είναι εφικτό να αγωνιστεί, αλλά μπορεί να έχει περισσότερο νόημα να μην τον ρισκάρουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. ”

“ Όλοι οι άλλοι είναι μια χαρά. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“ Έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οπότε μας διευκολύνει να προετοιμαστούμε. Απλώς προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Σε 23 ημέρες, θα ξέρουμε τα πάντα – από τώρα ως τότε υπάρχουν πολλά παιχνίδια. ”

“ Το συναίσθημα είναι καλό, αλλά μπορούμε ακόμα να παίξουμε ένα πρώτο ημίχρονο όπως κάναμε με τη Villarreal – νιώθαμε υπέροχα πριν από εκείνο το παιχνίδι, αλλά παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Έχει απίστευτο αντίκτυπο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, υπάρχει αρκετός χώρος για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Αυτός είναι ο Luis και γι’ αυτό ήμασταν τόσο απεγνωσμένοι να τον αποκτήσουμε. Αυτός κάνει τη διαφορά. ”

“ Δόξα τω Θεώ που πήραμε αυτή την απόφαση γιατί μας βοήθησε παντού. ”

“ Επικοινωνεί με όλους χωρίς να μιλάει πραγματικά τη γλώσσα. Είναι πολύ κοντά με τον Curtis και τον Harvey και δεν έχω ιδέα πώς μιλάνε! ”

Για τη δυσκολία εύρεσης εισιτηρίων για τους δύο τελικούς:

“ Όλοι ρωτάνε για τα εισιτήρια του Champions League και του FA Cup. Δεν ξέρουμε ούτε αν θα δούμε εισιτήρια για τις εαυτούς μας! Εγώ πιθανότατα θα είμαι στο γήπεδο! ”

“ Είναι τόσο συγκινητικό. Όταν βλέπεις τις τιμές των εισιτηρίων και το ποσοστό που παίρνουμε – παίρνουμε 20.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Τι; Πού είναι αυτά τα εισιτήρια; Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για αυτό που κάνει ο κόσμος. ”

“ Εμείς παίρνουμε 20.000 εισιτήρια και το γήπεδο χωράει 75.000. Που πηγαίνουν τα υπόλοιπα 35.000; ”

“ Αν θέλεις να κλείσεις ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι, σκέφτεσαι «ω Θεέ μου» θα χρηματοδοτήσω τους Γάλλους για τα επόμενα χρόνια! ”

“ Ελπίζω πραγματικά να καταφέρουν να φτάσουν όλοι με κάποιο τρόπο στο Παρίσι και να δημιουργήσουν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι το Παρίσι είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείς να πας εκεί χωρίς εισιτήριο και να περάσεις καλά και να συμπεριφερθείς με την καλύτερη δυνατή διάθεση. ”

“ Αν δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί, δείτε το εδώ σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Θα είναι φανταστικό. ”

“ Όλος ο κόσμος θα είναι κόκκινος ή λευκός, αυτό είναι που αγαπώ στον τελικό. Οι άνθρωποι μας το έκαναν πραγματικά ξεχωριστό, κερδίσαμε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια σε αυτήν την πορεία μας, μας έθεσαν τις βάσεις. Είχαμε τόση υποστήριξη όπου κι αν βρεθήκαμε.”

Τι έχει μεγαλύτερη αξία για εκείνον ως προπονητής:

“ Πρέπει να βλέπεις ποδόσφαιρο σαν τρελός, τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις αργότερα. Βγες στο γήπεδο, δούλεψε – τα όνειρα έρχονται αργότερα.”

Για τον Minamino πρόσθεσε:

“ Ο Taki είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Προπονείται απίστευτα και δεν παίζαι. Το πώς αντιμετωπίζει τις αναποδιές είναι τρελό. Είναι πραγματικά δύσκολο. Ποτέ δεν τα παρατάει, παραμένει πάντα θετικός και πηγαίνει για όλα. ”

Οι Red Fans θα βάψουν κόκκινο το Παρίσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com