Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες»

Milner: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες»

Όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα χρειαστεί η Liverpool στο τελευταίο και κρίσιμο διάστημα της σεζόν, όπως δήλωσε ο James Milner στο site του συλλόγου.

Ο πολύπειρος μέσος αγωνίστηκε βασικός το Σάββατο στο St James’ Park κόντρα στη Newcastle, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Ο James κλήθηκε να μιλήσει για το rotation που γίνεται:

“ Είναι μια πίστωση για το πόσο σκληρά προπονούνται τα παιδιά όταν δεν παίζουν και τη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά της φυσικής κατάστασης και τους προπονητές. ”

“ Το να αγωνίζεσαι σε όλα τα μέτωπα σε αυτό το στάδιο της σεζόν, [παίζοντας] κάθε τρεις μέρες και καταβάλλοντας την ενέργεια και τα επίπεδα των εμφανίσεων που πραγματοποιούν τα παιδιά, αποτελούν εύσημα για όλη την ομάδα. ”

“ Χρειάζεσαι κάθε παίκτη και είναι πίστωση για τη συμπεριφορά των παιδιών επίσης γιατί δεν είναι πάντα εύκολο όταν δεν παίζεις. ”

Για τον Joe Gomez πρόσθεσε:

“ Ήταν απίστευτος ο τρόπος που έπαιξε ο Joe (κόντρα στη Newcastle). Κέρδισε κεφαλιές, αν και είχαν φορτώσει την πλευρά του. Κατάλαβα τους τελευταίους μήνες πόσο καλός είναι στις σέντρες! ”

“ Προφανώς οι αμυντικοί ήταν εξωπραγματικοί, ο Joey που αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού μπακ ήταν πάλι απίστευτος, αλλά το πώς το αμυνόμαστε βγάζει όλη την ομάδα στην επίθεση, οπότε τα εύσημα πηγαίνουν σε όλα τα παιδιά που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Δεν είναι και κακός προπονητής, ας είμαστε ειλικρινείς! Η καριέρα που είχε στο παρελθόν και η δουλειά που έκανε το αποδεικνύουν αυτό! Ήταν υπέροχο να είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας και να το βλέπω βήμα προς βήμα, τις αλλαγές και να βλέπεις πώς έχει εξελιχθεί η ομάδα. ”

“ Ήταν καταπληκτικό να βρίσκομαι εδώ και να βλέπω τη δουλειά που έχει κάνει, καθώς και του Pep και του υπολοίπου προσωπικού επίσης, οπότε είναι φανταστικά νέα για τον σύλλογο το ότι ανανέωσε και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια. ”

Milner και Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com