Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι για μεγάλο deal με τον νέο χορηγό της φανέλας οι Reds

Έτοιμοι για μεγάλο deal με τον νέο χορηγό της φανέλας οι Reds

Οι Reds είναι έτοιμοι να διπλασιάσουν τα χρήματα που εισπράττουν από τον βασικό χορηγό της φανέλας τους, με το νέο deal το οποίο βρίσκεται στα σκαριά.

Όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει, η Liverpool είναι έτοιμη να αποχωριστεί την Standard Chartered, μετά από 13 χρόνια, όταν λήξει η συνεργασία την δύο πλευρών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Reds εισπράττουν ακριβώς £40 εκατομμύρια ετησίως από την υπάρχουν συμφωνία και σύμφωνα με την Daily Mail, το ποσό από το νέο deal μπορεί να φτάσει και τα £80 εκατομμύρια ανά έτος.

Η Liverpool βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση, για να πετύχει την οικονομική συμφωνία που επιθυμεί, αφού έχει γιγαντωθεί ακόμη περισσότερα τελευταία χρόνια, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, ενώ τον δικό της ρόλο θα παίξει και η συμφωνία με την Nike που τέθηκε σε ισχύ από το 2020.

Η τωρινή εντός έδρας φανέλα της ομάδας είναι εκείνη με τις περισσότερες πωλήσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και υπολογίζεται πως οι πωλήσεις της θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, οι πωλήσεις της φανέλας μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να έχουν για τον νέο κεντρικό χορηγό της, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι μια εταιρεία από τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Έτοιμοι για σπουδαίο deal οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com