Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ο θόρυβος του κόσμου μετά το 1-0 έφερε το δεύτερο γκολ!»

Robertson: «Ο θόρυβος του κόσμου μετά το 1-0 έφερε το δεύτερο γκολ!»

Ο Andy Robertson στάθηκε στην ενέργεια πού έβγαλαν τόσο οι παίκτες της Liverpool, όσο και το κοινό του Anfield, μιλώντας μετά τη νίκη επί της Villareal.

Το αριστερό full-back των Reds επιβεβαίωσε και χθες την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ εκτός των άλλων σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, βλέποντας όμως το γκολ του να ακυρώνεται λόγω offside.

Στις δηλώσεις πού παραχώρησε μαζί με τον Jordan Henderson στο BT Sport, ο Robbo αναφέρθηκε:

  • Στην επίδραση πού είχε στην εξέλιξη του αγώνα η έλευση του δεύτερου γκολ αμέσως μετά το πρώτο:

«Είχαμε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθούσαμε απλά να τους διασπάσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά πού κάναμε. Το πρώτο γκολ πάντα το κάνει αυτό κατά κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα σχετικό momentum, ο θόρυβος ήταν απίστευτος μετά το πρώτο γκολ, και κατά κάποιον τρόπο μας οδήγησε στο δεύτερο γκολ! Θα μας άρεσε να είχαμε 1 ή 2 γκολ ακόμα, όμως δεν ήταν να γίνει. Έχουμε όμως 2 γκολ και clean sheet, δε μπορούμε να ‘τσακωθούμε’ με αυτό.»

  • Στην ενέργεια πού έδειξαν οι Reds στο pressing τους:

«Πρέπει να το κάνεις – είναι ημιτελικός του Champions League, αν δε μπορείς να τρέξεις 90 λεπτά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πότε θα το κάνεις; Η έντασή μας ήταν πολύ υψηλή στα τελευταία παιχνίδια, είχαμε ένα πολύ πυρετώδες πρόγραμμα, όμως το απολαμβάνουμε, και νομίζω το είδατε αυτό απόψε. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά σε αυτή τη knock-out αναμέτρηση, όμως είμαστε χαρούμενοι με την αποψινή μας δουλειά.»

  • Στη σημασία πού είχε να να μην απογοητευτούν οι παίκτες όσο δεν ερχόταν το πρώτο γκολ:

«Αυτό ήταν το μήνυμα από τον Hendo και το αφεντικό στο ημίχρονο. Απλώς λέγαμε ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο παιχνίδι πού έχουμε κάνει, και δεν ανταμειφθήκαμε με γκολ για αυτό. Συνεχίσαμε όμως, συνεχίσαμε να προσπαθούμε να είμαστε υπομονετικοί, και ευτυχώς με μία μεγάλη εκτροπή της μπάλας (στο σώμα του Estupinan) καταφέραμε να βρούμε το γκολ.»

Robertson, Mane, Konate, Diaz και Thiago πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio.
Robertson, Mane, Konate, Diaz και Thiago πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com