Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είχαμε την πίστη ότι θα σπάσουμε την άμυνά τους!»

Henderson: «Είχαμε την πίστη ότι θα σπάσουμε την άμυνά τους!»

Ο Jordan Henderson μπορεί εν τέλει να…μη σκόραρε εναντίον της Villareal, αυτό όμως δε μειώνει καθόλου τη συμβολή του στη νίκη της Liverpool.

Η μπάλα μετά τη σέντρα του αρχηγού εξετράπη της πορείας της κατόπιν της επαφής πού έκανε με αυτή ο Pervis Estupinan, ο οποίος τελικά χρεώθηκε με αυτογκόλ.

Ο Hendo λοιπόν, ο οποίος μαζί με τους Fabinho και Thiago συνδιαμόρφωσε ένα εξαιρετικά συμπαγές κέντρο στον χθεσινό ημιτελικό, στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην πίστη πού είχε η ομάδα ότι μπορεί να διασπάσει την επίσης συμπαγέστατη άμυνα πού παρέταξε ο Unai Emery, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο μέσος της ομάδας μας στον Des Kelly από το BT Sport, σχετικά με:

  • Τη διάσπαση της άμυνας του «Κίτρινου Υποβρυχίου»:

«Είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, και ξέραμε ότι θα μας το κάνουν δύσκολο. Ήταν σημαντικό όμως ότι συνεχίσαμε έτσι, παραμείναμε θετικοί, και είχαμε την αυτοπεποίθηση ότι αν συνεχίσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά και να κυκλοφορούμε γρήγορα τη μπάλα, εν τέλει θα τους διασπάσουμε. Και το κάναμε αυτό με δύο ωραία γκολ.»

  • Την κόντρα στο σώμα του Estupinan πού απέφερε το πρώτο γκολ:

«Νόμιζα ότι πήγε απευθείας μέσα (αστειεύεται)! Ήταν λίγο τυχερό. Ήταν καλό το παίξιμό μας, καλό το χτίσιμο της επίθεσης. Ήταν λίγο τυχερό, όμως χρειάζεσαι λίγη τύχη όταν η ομάδα βρίσκεται σε χαμηλό μπλοκ (όταν αμύνεται μαζικά και με βάθος). Αυτό το γκολ ξεσήκωσε το κοινό, και ευτυχώς βρήκαμε άλλο ένα.»

  • Την ποιότητα της άμυνας των Reds:

«Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το counter-pressing μας ήταν πολύ καλό. Όταν χάναμε τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο, η αντίδρασή μας ώστε να την ξανακερδίσουμε και να τους προκαλέσουμε προβλήματα ήταν πολύ καλή. Και αυτό έκανε το έργο τους πολύ δύσκολο κατά καιρούς. Πρέπει όμως να τους συγχαρείς, είναι καλή ομάδα, δύσκολο να τη διασπάσεις, και το παιχνίδι είναι ακόμα ζωντανό. Θα είναι ένα δύσκολο τεστ στην έδρα της Villareal.»

O Jordan Henderson πανηγυρίζει το...αυτογκόλ του Estupinan!
O Jordan Henderson πανηγυρίζει το…αυτογκόλ του Estupinan!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com