Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η Liverpool»

Emery: «Είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η Liverpool»

Η Villarreal θα προσπαθήσει να αποκλείσει την καλύτερη Liverpool όλων των εποχών, όπως ανέφερε ο προπονητής της, Unai Emery στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Anfield.

Ο πρώην τεχνικός της Arsenal ανέφερε για τη Liverpool:

“ Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα της Liverpool που μπορώ να θυμηθώ. Θα νιώθουν φαβορί, φυσικά, αλλά θα έχουν και σεβασμό για εμάς. ”

“ Είναι το νούμερο ένα φαβορί για να κερδίσει αυτή τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι ο καθρέφτης του προπονητή της, Jürgen Klopp, όσον αφορά το παιχνίδι με χαρά, με ενθουσιασμό. Είναι στην καλύτερη στιγμή της. ”

“ Θυμάμαι τις εμπειρίες μου απέναντι στη Liverpool στο Anfield ως προκλητικές. Αναγνωρίζω τη δουλειά που έγινε και την ταυτότητα που δημιούργησε ο Klopp, η οποία έκτοτε έχει βελτιωθεί περαιτέρω. ”

“ Το βλέπω ως ένα επιπλέον κίνητρο για μένα, να προσπαθήσω να νικήσω την καλύτερη Liverpool. Για αυτό θα χρειαστεί να δείξουμε την καλύτερη εκδοχή μας. ” Είπε ο Emery.

Πως θα προσεγγίσει η ομάδα του τον αγώνα:

“ Νομίζω πως πλέον δεν αποτελούμε έκπληξη. Η πρώτη αναμέτρηση με την Juventus αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη και μάλλον την πιο σημαντική. ”

“ Η πρόκριση επί της Bayern ήταν όμως πιο σημαντική, γιατί κάναμε τη δική μας εμφάνιση και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας όπλα κόντρα σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο. ”

“ Αυτό δεν είναι όμως το παρών πλέον. Κάθε ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά το αξίζει και ξέρουμε ότι θα μας σεβαστούν. ”

“ Έχουμε καταφέρουμε να ανταγωνιστούμε μεγάλες ομάδες, όπως η Juve και η Bayern. Οπότε γνωρίζουν πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να δώσουμε το 100% στο Anfield. ”

“ Φυσικά θα νιώθουν ως φαβορί και αυτό είναι φυσιολογικό. Θα είναι πιο δύσκολο από ότι κόντρα στη Juventus και στη Bayern. ”

Unai Emery και στο βάθος Jürgen Klopp στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com