Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Να κερδίσουμε ξανά την Premier League και το Champions League»

Salah: «Να κερδίσουμε ξανά την Premier League και το Champions League»

Σε νέες κατακτήσεις της Premier League και του Uefa Champions League στοχεύει ο Mo Salah με την Liverpool, όπως ανέφερε στη συνέντευξη του στο match programme για τον ημιτελικό με τη Villarreal.

Ο Αιγύπτιος είχε βρει δίχτυα στον τελικό του 2019 στη Μαδρίτη κόντρα στην Tottenham Hotspur, ανοίγοντας το σκορ και τον δρόμο προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Mo για τον στόχο του με την ομάδα είπε:

“ Θέλω να έχω ξανά την αίσθηση που είχαμε μετά την κατάκτηση του Champions League. Ήταν απίστευτο και στο μυαλό μου γι’ αυτό θέλω να το κερδίσω ξανά με τη Liverpool. ”

“ Η αίσθηση που είχαμε στην πόλη όταν πήγαμε στο λεωφορείο και κάναμε περιοδεία ήταν απίστευτη. Η Premier League ήταν κάπως διαφορετική επειδή δεν έγιναν πανηγυρισμοί [λόγω περιορισμών για τον COVID-19]. ”

“ Θέλω όμως να κερδίσω ξανά την Premier League και το Uefa Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μου τώρα με την ομάδα. ” Δήλωσε ο Salah.

Έπειτα ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχει βελτιωθεί φέτος:

“ Είδα το παιχνίδι μου να βελτιώνεται, αλλά την προηγούμενη σεζόν είχα 19 γκολ και 10 ασίστ στην Premier League. Στην πρώτη μου σεζόν είχα επίσης 10 ασίστ, οπότε προσπαθώ πάντα να βάζω γκολ και να δίνω ασίστ. ”

“ Αυτό είναι πάντα το παιχνίδι μου και αυτή τη σεζόν νιώθω μεγάλη βελτίωση με την μπάλα στα πόδια, αλλά επιστρέφω σε αυτό που είπα πριν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βοηθήσω αυτή την ομάδα να κερδίσει τρόπαια και προσπαθώ να βοηθήσω για να γίνει αυτό. ”

Αποφασισμένος για τίτλους ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com