Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Villarreal (preview)

Liverpool – Villarreal (preview)

Πρώτο σκέλος της ημιτελικής φάσης του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται την Villarreal στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός με συνολικό σκορ 6-4 την Benfica, ενώ η Villarreal έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας εκτός έδρας την Bayern Munich.

Η ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παρισιού, έχοντας μάλιστα την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού προέρχεται από εντός έδρας επί Manchester United και Everton, χωρίς καν να δεχθεί γκολ.

Πρόβλημα τραυματισμού υπάρχει ένα για τους Reds, αφού ο Bobby Firmino δεν έχει επιστρέψει ακόμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση.

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ibrahima Konate και Jordan Henderson, με τον Luis Diaz να διεκδικεί επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, η Villarreal δεν μπορεί να υπολογίζει στον πρώην Κόκκινο, Alberto Moreno που έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Gerard Moreno.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα για τον Unai Emery, του οποίου το σύνολο θα προσπαθήσει να πετύχει μια τρίτη έκπληξη στη φετινή διοργάνωση.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο βρίσκεται στην έβδομη θέση της La Liga που οδηγεί στο Uefa Conference League και ο μόνος της τρόπος να βρεθεί στα αστέρια και του χρόνου, είναι να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην αντίστοιχη φάση του Uefa Europa League το 2016, με την Liverpool να κάνει την ανατροπή και να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της Βασιλείας, τον πρώτο Ευρωπαϊκό του Klopp με τους Reds.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πολωνός, Szymon Marciniak.

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com