Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Villarreal και Emery

Ο Klopp για Villarreal και Emery

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τη Villarreal για το Uefa Champions League.

Ο Γερμανός μίλησε για τους αγώνες του 2016:

“ Ήταν το παιχνίδι νούμερο 64 στη σεζόν για εμάς, ήταν μια απίστευτα δύσκολη σεζόν. Δεν μπορείς πραγματικά να συγκρίνεις ποδοσφαιρικά παιχνίδια πριν από έξι χρόνια – θα ήθελα πολύ να σηκώσω το τρόπαιο εκείνο το βράδυ, αλλά μαθαίνεις από αυτά τα πράγματα και αυτό κάνουμε εμείς. ”

Για τη Villarreal:

“ Τους έχουμε αναλύσει σωστά. Είχα πολύ σεβασμό για τον Emery και τη Villarreal στο παρελθόν, αλλά τους παρακολούθησα σωστά και…ουάου! Εντυπωσιακή ομάδα. ”

“ Ο Unai είναι ένας προπονητής με εμμονή με τις λεπτομέρειες που προετοιμάζεται για όλες τις διαφορετικές καταστάσεις στο παιχνίδι. ”

“ Έχουν διαφορετικούς τρόπους πίεσης και αντιδρούν σε διαφορετικά αποτελέσματα. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης που κάνει απίστευτη δουλειά. ”

“ Πρέπει να τους το κάνουμε όσο πιο δύσκολο γίνεται και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε αυτά τα δύο σκέλη. ”

“ Γνωρίζουμε ότι όταν πάμε στην έδρα τους, θα είναι μια απίστευτα συναισθηματική ατμόσφαιρα εκεί, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι έτσι και αύριο. Όλοι πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση τους. Οι οπαδοί μας είναι έξυπνοι. ”

“ Υπάρχουν στιγμές που θα υποφέρουμε αύριο το βράδυ και το ξέρω. Δεν χρειάζεται να νευριάζουμε, αλλά μπορούμε να τους κάνουμε να υποφέρουν και αυτοί. Θα δουλέψουμε με το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε κόντρα στη Villarreal. ”

“ Είναι 7οι στο πρωτάθλημα, αλλά είχαν πολύ καλά αποτελέσματα. Απέκλεισαν την Bayern Munich – νίκησαν τη Valencia – Η Ισπανία είναι επίσης ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Unai δείχνει ότι έχει ένα σχέδιο για κάθε αποτέλεσμα, είτε είναι με 1-0 μπροστά ή με 0-1 πίσω. ”

“ Έχουν πάντα ένα σχέδιο, αν δεν κερδίζουν, είναι κοντά στη νίκη και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Η Villarreal είναι φτιαγμένη για αυτή τη διοργάνωση, για να είμαι ειλικρινής. Οι Juventus και Bayern μπορεί να την υποτίμησαν, αλλά εμείς δεν θα το κάνουμε. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να γράψει επίσης ιστορία. ”

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας:

“ Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες – η κύρια είναι να προκριθούμε στο Champions League. Είναι μια μεγάλη στιγμή, και το κάναμε πριν από 2 αγώνες. Αυτό είναι κάτι μεγάλο, κάθε παιχνίδι πρέπει να μοιάζει με τελικό για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. ”

“ Είμαστε εδώ γιατί πήραμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν. Η εστίασή μας είναι στη Villarreal στο 100%. Είναι απολύτως ξεχωριστό να είσαι στον ημιτελικό. Τόσοι πολλοί προπονητές και παίκτες κάνουν το καλύτερο, τους για να βρεθούν σε αυτήν την κατάσταση. Εμείς πρέπει να το απολαύσουμε. ”

Για τους ημιτελικούς του 2019 με την Barcelona:

“ Χρειαζόμαστε παρόμοια ατμόσφαιρα και μια μεγάλη απόδοση. Πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας, έτσι το βλέπουν και τα αγόρια. Εάν ένας ημιτελικός σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν εύκολος, κάτι θα ήταν πραγματικά λάθος. ”

Για την αναγκαιότητα της νίκης σε κάθε ματς:

“ Από τότε που είμαι εδώ ήταν έτσι, αλλά απλά δεν κερδίζαμε αρκετά συχνά. Είμαστε η Liverpool – πρέπει να παλέψουμε σαν να μην έχουμε κερδίσει τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτή ήταν πάντα η κατάσταση εδώ – δεν έχει αλλάξει.”

“ Όλοι παλεύουν εναντίον σου. Αυτή είναι η κατάσταση, δεν έχει αλλάξει. Μπορείτε να θυμηθείτε ένα παιχνίδι που δεν νοιαζόταν κανένας παίκτης μας; Είναι έτσι. Πάντα ήταν. ”

Για το γκολ του Robertson την Κυριακή:

“ Ήταν το πρώτο του φετινό γκολ; Το δεύτερο μήπως; Πανηγύρισε σαν να ήταν το πρώτο του! Ο Robbo έχει καλά νούμερα και πάντα βρίσκει τον τρόπο. ”

Ο Andy Robertson σκόραρε κόντρα στην Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com