Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Συζητήσεις της Liverpool με τον Aurelien Tchouameni»

«Συζητήσεις της Liverpool με τον Aurelien Tchouameni»

Μια πρώτη επαφή με τη πλευρά του νεαρού χαφ της Monaco, Aurelien Tchouameni, έχει κάνει σύμφωνα με τον Santi Aouna η Liverpool.

Ο δημοσιογράφος της Foot Mercato και ειδικός στα θέματα του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ένα αρκετά αξιόπιστο όνομα στο χώρο. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του, οι Reds είναι η τελευταία ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο διεθνή, με τον ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του.

Το τελευταίο χρόνο με τον παίκτη της ομάδας του Πριγκιπάτου έχουν συνδεθεί αρκετές μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, με τις Manchester United και Real Madrid να είναι αυτές που έχουν γραφτεί παραπάνω από τις υπόλοιπες.

Με τους Merengues, όμως, να έχουν τους Valverde και Camavinga στις επάλξεις, αλλά και τον Mbappe να είναι ο νούμερο ένα στόχος, ο Tchouameni μπορεί να βγει εκτός πλάνου. Όσον αφορά το ενδιαφέρον των Κόκκινων Διαβόλων, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ποδοσφαιριστή, όμως αν η Liverpool μπει στη διεκδίκηση του παίκτη δεν θα έχει πρόβλημα, αφού ο Γάλλος πιθανότατα θα προτιμήσει την ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Ο Tchouameni έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Girondins Bordeaux το 2018, ενώ μέχρι το Γενάρη του 2020 είχε 37 συμμετοχές και από ένα γκολ και ασίστ. Τότε, η Monaco έδωσε 18 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και από τότε έχει 92 συμμετοχές, έξι γκολ και έξι ασίστ. Έχει αγωνιστεί κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και με την ίδια άνεση ως 8αρι. Στη Liverpool μάλλον θα βοηθούσε αρχικά σε ένα ρόλο παρόμοιο του Henderson, αλλά και ως δεύτερη λύση πίσω από τον Fabinho. Είναι διεθνής και με την εθνική ανδρών της Γαλλίας, με τον Deschamps να τον καλεί στο Euro 2020, μετά από 52 συμμετοχές με τις νέων. Από τότε έχει ήδη 8 συμμετοχές μαζί με ένα γκολ με τους Τρικολόρ.

Με τον Tchouameni να φαίνεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Monaco, αλλά και τους James Milner και Oxlade-Chamberlain μάλλον να έχουν την ίδια μοίρα στη Liverpool, η περίπτωση του 20χρονου Γάλλου χαφ είναι πολύ ενδιαφέρουσα και το ενδιαφέρον πιθανότατα… πραγματικό.

Ο Tchouameni πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γαλλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com