Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Diaz για τον Klopp και το ξεκίνημα του στη Liverpool

Ο Diaz για τον Klopp και το ξεκίνημα του στη Liverpool

Ούτε μέρα προσαρμογής δεν χρειάστηκε ο Luis Diaz στη Liverpool, αφού κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κάνει τη διαφορά με την Κόκκινη φανέλα, σκοράροντας μάλιστα και κόντρα στη Manchester United την Μεγάλη Τρίτη.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στο site της ομάδας για το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει και για τον Jürgen Klopp.

Ο Κολομβιανός είχε να δηλώσει για τον Klopp:

“ Απίστευτος! Αυτή είναι μια μοναδική λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω γι ‘αυτόν από το σύντομο χρονικό διάστημα που δουλεύουμε μαζί. ”

“ Είναι ένας πολύ ταπεινός, προσγειωμένος άνθρωπος, πολύ ήρεμος. Προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι όλοι οι παίκτες του είναι ευχαριστημένοι και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Στην αρχή, νομίζω ότι ήταν περισσότερο να μου πει τι έκανα μέχρι τώρα. Προσπαθούσε να μου πει ότι το μόνο που έχω να κάνω ήταν να συνεχίσω να κάνω ήδη. ”

“ Ήθελε να ξέρω ότι είχα πολύ καλή απόδοση μέχρι τώρα και ότι θα έπρεπε απλώς να προσπαθήσω να συνεχίσω να κάνω περισσότερα από τα ίδια πράγματα. Να παίζω το ποδόσφαιρό μου με χαρά και ευτυχία, ενώ προφανώς ενσωματώνω τα προτιμώμενα σχέδια τακτικής και τις οδηγίες στο παιχνίδι μου. ” Δήλωσε ο Diaz.

Για το ξεκίνημα του στην ομάδα:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο σύλλογο και που έχω προσαρμοστεί με τον τρόπο αυτό. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με αυτή την ομάδα σπουδαίων αθλητών, καθώς και με τον προπονητή, είναι απόλυτη χαρά για μένα.”

“ Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσω με το ίδιο στυλ που ξεκίνησα και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις όπως πάντα, ώστε να καταφέρω μεγάλα πράγματα εδώ. ”

“ Φυσικά, είναι προφανές πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο σύλλογος και πόση ποιότητα έχει επίσης. Έτσι, πάντα προσπαθούσα να έρθω και να υπογράψω στον σύλλογο. ”

Luis Diaz και Bobby Firmino πανηγυρίζουν κόντρα στη Benfica.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com