Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup

Χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη νίκη της Liverpool επί της καλύτερης ομάδας του κόσμου, Manchester City ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση των Reds στον τελικό του FA Cup.

Ο Γερμανός για την πρόκριση στον τελικό δήλωσε:

“ Είμαι απολύτως περήφανος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που κάναμε ποτέ. ”

“ Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. ”

“ Κερδίσαμε την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Για τον αγώνα και τη νίκη:

“ Είχαμε τις αντεπιθέσεις μας τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε, αλλά σεβόμαστε τόσο πολύ την ποιότητα της City. Είναι τόσο δύσκολο να την νικήσεις. Αλλά λόγω αυτών των παιδιών στα αποδυτήρια μας, είχαμε μια ευκαιρία να το κάνουμε. ”

“ Η City ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι δύσκολο εναντίον μας – είναι πάντα κοντά οι αγώνες μας.”

“  Δεν θέλουμε όμως να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό ως μια δήλωση – θέλαμε να πάμε στον τελικό και αυτό έγινε. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ποτέ. Απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο και σε αυτή την ποιότητα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό. ”

“ Είχαμε το μομέντουμ στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Το τέλος, κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νίκη μες γιατί δεν νικήσαμε μια αδύναμη ομάδα της City, ήταν πραγματικά πολύ δυνατή σύνθεση. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά είναι τρελή η ποιότητα τους. Είχαμε όμως και εμείς τις στιγμές μας. Έπρεπε να σκοράρουμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. ”

“ Η City δοκίμασε τα πάντα για να επιστρέψει και αυτό το σέβομαι πολύ. ”

Για την προοπτική του quadruple:

“ Δεν μπορώ να μιλήσω για το quadruple – έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι όλα δύσκολα, αλλά ποιος νοιάζεται απόψε; Είμαστε πολύ χαρούμενοι. ”

Για τη συνέχεια:

“ Σε τρεις ημέρες αντιμετωπίζουμε την United που είναι μέσα στη μάχη για το Champions League, θα είναι ένα απίστευτα δύσκολο ματς. ”

“ Θα πρέπει να ξεκουραστούμε σωστά, να φάμε σωστά και να πάμε ξανά. ”

“ Αυτή είναι η καλύτερη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί ποτέ, με όλη τη σκληρή δουλειά και όλη την ένταση που υπάρχει, προσπαθούμε να το απολαύσουμε επίσης. ”

“ Έπειτα έχουμε την Everton, που επίσης δεν είναι μια φιλική ομάδα προς εμάς. ”

Για την μείωση του σκορ από τους Cityzens:

“ Κανείς δεν είναι ασφαλής απέναντι στη City με σκορ 3-1. Είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να κάνει. Χρειαζόμασταν τον Ali, τι παιχνίδι έκανε. Το 3-2 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και είναι αρκετά καλό για να μας πάει στον τελικό. ”

Για τις 4 αλλαγές που έκανε:

“ Χρειαζόμασταν τις αλλαγές. Έχουμε άλλα 10 παιχνίδια να δώσουμε και ίσως άλλα 11, αν προκριθούμε (τελικό Champions League). Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. ”

“  Όσο μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, πρέπει να κάνουμε αλλαγές – να χρησιμοποιήσουμε την πλήρη ποιότητα της ομάδας. Είναι απίστευτα δύσκολο. ”

“ Εφόσον τα παιδιά είναι όλα σε φόρμα, παίρνουμε αποφάσεις πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα παιδιά πρέπει να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους, όπως και εμείς. ”

Για το νέο γκολ του Konate:

“ Δεν είναι τυχαίο. Το δουλεύουμε και το δουλεύουμε για όταν δεν σκοράρουμε και στο παιχνίδι. Είναι απίστευτα σημαντικό – μακαρι να συνεχιστεί. Χρειάζεται την σωστή κίνηση στον κενό χώρο. ”

Για την εμφάνιση του Thiago πρόσθεσε:

“ Είχε μια κορυφαία απόδοση. Αλλά ολόκληρη η μεσαία γραμμή έπαιξε καλά. Ο Keita, ουάου. Ο Fabinho επίσης. ”

“ Αν συγκρίνετε τα δύο παιχνίδια εναντίον της City, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκουράζονται οι παίκτες. ”

Για την αντιπαλότητα με την Manchester City:

“ Δεν έχω εχθρούς στο ποδόσφαιρο. Είμαι στη Liverpool  για επτά χρόνια – ξέρω ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας. Υπάρχουν 19 στην Premier League και η City είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την κόντρα που υπάρχει με Everton και Manchester United. ”

Για την ατμόσφαιρα του Wembley:

“ Η ατμόσφαιρα ήταν κορυφαία. ”

Η Liverpool κέρδισε την Manchester City και πήρε την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com