Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»

Πολύ χαρούμενος με την πρόκριση της ομάδας του στην ημιτελική φάση του Uefa Champions League δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά την χθεσινοβραδινή ισοπαλία με την Benfica στο Anfield.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και την πρόκριση δήλωσε:

“ Πρώτα από όλα, προκριθήκαμε και στα ημιτελικά του Uefa Champions League και θα ήμουν τρελός, αν δεν ήμουν χαρούμενος! ”

“ Αν παίζαμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν απόψε, δεν θα έκανε καμία διαφορά στον στόχο μας να φτάσουμε στον τελικό. Έχουμε περάσει και είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Και τα δύο παιχνίδια ήθελαν σκληρή δουλειά. Κερδίσαμε ως τώρα όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας στο Champions League, αλλά φέραμε μία ισοπαλία και χάσαμε ένα εντός έδρας, κάτι που είναι περίεργο! Είναι απολύτως εντάξει, αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Έκανα επτά αλλαγές απόψε. ”

“ Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η απόδοση μας ήταν πολύ καλή. Αλλά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση όταν βρεθήκαμε μπροστά με 3-1. ”

Για τις αλλαγές που έκανε:

“ Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η τελευταία γραμμή δεν είχε παίξει ξανά μαζί, αλλά το rotation δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εμάς. ”

“ Η Benfica συνέχισε και δεν έπαψε ποτέ να το πιστεύει. Κάνουμε αλλαγές και είμαστε ακόμα επιτυχημένοι, όλα καλά. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Τα τελευταία χρόνια στο Champions League δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές, αλλά τώρα μπορούμε. ”

Για τα 3 γκολ που δέχθηκαν οι Reds:

“  Έκανα επτά αλλαγές και αποφάσισα μόλις χθες για την αμυντική γραμμή, είχαν 20 λεπτά για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Μου άρεσε την περισσότερη ώρα. ”

“ Το τεχνητό οφσάιντ δεν λειτούργησε τόσο καλά απόψε και αυτό είναι δικό μου λάθος. ”

“ Η Benfica άξιζε τα τρία γκολ, έτσι είναι. Φυσικά, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Μετά το 3-1 όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, νόμιζαν ότι αυτό ήταν. Και η Benfica σκέφτηκε «ας το δοκιμάσουμε. ”

Αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών:

“ Ο Diogo δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Δεν μου είπε κάποιος κάτι για άλλον τραυματισμό. Όλοι θα πρέπει να είναι εντάξει για το Σάββατο. ”

Για την Villarreal:

“ Θα είναι δύσκολο. Δεν την έχουμε αναλύσει, αλλά έχουν πραγματική ποιότητα. Έχουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή κυπέλλων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ξέρει τι κάνει. ”

Για τον αποκλεισμό της Bayern Munich από τη Villarreal:

“ Ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι είχα την ευκαιρία να κάνω μια επιλογή! Ήταν ξεκάθαρο ότι ένας από τους δύο θα ήταν ο αντίπαλός μας, αλλά η Villarreal το άξιζε. ”

Η Liverpool συνεχίζει στα αστέρια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com