Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους αγώνες με τη Villarreal

Ο Klopp για τους αγώνες με τη Villarreal

Η Liverpool επιστρέφει στην ημιτελική φάση του Uefa Champions League και θα βρει απέναντι της, την Villarreal, η οποία απέκλεισε την Bayern Munich το βράδυ της Τρίτης.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις με την Ισπανική ομάδα, την οποία οι Reds θα αντιμετωπίσουν ξανά έξι χρόνια μετά το 2016, όταν και την είχαν αποκλείσει στην αντίστοιχη φάση του Uefa Europa League.

Ο τεχνικός των Reds ανέφερε για τη Villarreal:

“ Προφανώς είδα τα αποτελέσματα και το παιχνίδι χθες το βράδυ, ήταν πολύ εντυπωσιακό πρέπει να πω. Αν αποκλείσεις τη Juventus και την Bayern Munich, σου αξίζει να είσαι στον ημιτελικό. Δώστε μας χρόνο να προετοιμαστούμε και θα είμαστε έτοιμοι. ”

“ Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Δεν τους έχουμε αναλύσει, αλλά έχουν πραγματική ποιότητα. Έχουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή κυπέλλων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ξέρει τι κάνει. ”

“ Θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά είμαστε και εμείς, οπότε ποιος νοιάζεται; ”

“ Έχουν μια πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα. Είχαν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις, ήταν ξεκάθαρο πως στο Μόναχο θα έπρεπε να αμυνθούν περισσότερο και το έκαναν. ”

“ Περιμένουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και δεν θα μπορούσαν να μην ήταν δύσκολα, εφόσον βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Uefa Champions League. ” Σημείωσε ο Klopp.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων θα λάβει χώρα στο Anfield, την Τετάρτη 26 Απριλίου και ο επαναληπτικός έξι βράδια αργότερα την Τρίτη 3 Μαΐου στο Estadio de la Ceramica της Villarreal.

Θα κοντραριστούν με τη Villarreal οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com