Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Benfica και Luis Diaz

Ο Klopp για Benfica και Luis Diaz

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Benfica στο Anfield για το Champions League.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αυριανό αγώνα:

“ Το τελευταίο παιχνίδι θα επηρεάσει τον αγώνα αύριο. Κανείς δεν έχει τραυματιστεί από όσο ξέρω, αλλά πρέπει να δούμε ποιος είναι αρκετά φρέσκος για αυτό το παιχνίδι. ”

“ Αυτό είναι ένα σούπερ, σούπερ, σούπερ σημαντικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά να πάρουμε το Champions League την περασμένη σεζόν και τώρα μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά. Αυτό είναι απίστευτο. Σημαίνει πολλά για εμάς. ”

“ Ο κύριος στόχος είναι να είμαστε η μία ομάδα που κανείς δεν θέλει να παίξει εναντίον της. Μου άρεσε το παιχνίδι στη Benfica. Ήμασταν καλοί. Ήθελαν να απομονώσουν τον Darwin Nunez με τον Konate. Είναι πραγματικά επιθετικοί από την άποψη του ποδοσφαίρου, αμύνθηκαν καλά επίσης. ”

“ Είναι 3-1 στο ημίχρονο. Είναι τόσο δύσκολο όσο το 2-0. Είδαμε απέναντι στην Inter πώς ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Θέλουμε η Benfica να αισθάνεται ότι δεν θέλει να παίξει στο Άνφιλντ. Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι σε ένα με καλό τρόπο και να είμαστε έτοιμοι για τέτοια πράγματα. Ελπίζω να είμαστε. ”

Για την Benfica:

“ Τώρα ξέρουμε περισσότερα για τον αντίπαλο, οπότε ας τους αντιμετωπίσουμε ξανά. Αν ήμουν στη θέση τους, θα το προσπαθούσα, τέρμα γκάζι – βάλτε μας υπό πίεση, προσπαθήστε να σκοράρετε νωρίς. Αυτό θα κάνουν και αυτό περιμένουμε. ”

“ Τα άσχημα νέα για την Benfica – είναι ότι το παιχνίδι είναι στο Anfield, και παίζει ενάντια σε όλο το κοινό μας. Θέλουμε να είμαστε η ομάδα που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Ένα εξαιρετικά καλός παίκτης ε; Είναι πολύ καλό παιδί – έπαιξε μπροστά μου παλεύοντας με τον Konate. Ήταν ήρεμος στο τελείωμα του. Είναι καλός, πολύ καλός. Αν παραμείνει υγιής, θα έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του. ”

Αν θα κάνει αλλαγές:

“ Πρέπει να κάνουμε αυτές τις αλλαγές [πέντε] σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να διατηρήσουμε τα επίπεδα της απόδοσής μας σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι εφικτό μόνο [με τους αλλαγές]. Είχαμε 50 παιχνίδια στα πόδια μας τον Απρίλιο. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει στην προπόνηση! ”

“ Δεν ξέραμε πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί. Όλοι οι παίκτες που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια είναι ευχαριστημένοι. Δεν είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο εδώ. Το γεγονός ότι του αρέσει πολύ η προπόνηση είναι πολύ ωραίο! ” Είπε ο Klopp.

Για το μέλλον του πρόσθεσε

“ Είδα τον Pep Guardiola να λέει ότι θα μπορούσε να μείνει εκεί [στη City] για πάντα και επιλέγεις να με ρωτήσεις τώρα; Όχι. Το μέλλον του Pep δεν έχει καμία σχέση με εμένα. ”

Ο Luis Diaz σημείωσε το 1-3 το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com