Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Benfica (preview)

Liverpool – Benfica (preview)

Liverpool και Benfica διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για το δεύτερο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League.

Οι Reds κέρδισαν με 1-3 στο Da Luz την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να κλειδώσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με ακόμη μια νίκη, μπροστά στο κοινό τους.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Manchester City και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ανεβάζοντας παράλληλα την ψυχολογία της ενόψει του Σαββατιάτικου ημιτελικού του FA Cup κόντρα στους Cityzens.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την Liverpool, όμως αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής θα υπάρξουν.

Ο Ibrahima Konate είναι φαβορί να ξεκινήσει αντί του Joel Matip, ο Naby Keita αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, η επιστροφή του Luis Diaz στην αρχική ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ πιθανότητες να είναι βασικός συγκεντρώνει και ο Bobby Firmino.

Η Benfica προέρχεται από την εύκολη εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Belenenses το Σάββατο, κατά την οποία κατάφερε να δώσει και ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές της, όπως οι Grimaldo και Vertonghen.

Στο Anfield οι Πορτογάλοι θα παλέψουν για την πρόκριση και δεν θα τα παρατήσουν, όπως δήλωσε και ο προπονητής της, Nelson Verissimo.

Οι Αετοί της Λισαβόνας αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, αφού εκτός έχει τεθεί ο Rafa Silva.

Οι Reds σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν την Villarreal, η οποία απέκλεισε την Bayern Munich στην Allianz Arena.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ολλανδός, Serdar Gözübüyük.

Στο Anfield θα υπάρξει κορεό για την τραγωδία του Hillsborough, ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα.

Να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com