Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σύνθημα σε ρυθμούς Beatles για τον Jurgen Klopp!

Σύνθημα σε ρυθμούς Beatles για τον Jurgen Klopp!

Νέο σύνθημα για το προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp, έβγαλαν οι οπαδοί της ομάδας, το οποίο έχει ήδη κάνει… πάταγο στα social media!

Βασισμένο στο γνωστό hit των Beatles «I Feel Fine», το οποίο κυκλοφόρησε το 1964 από το σπουδαιότερο συγκρότημα που έβγαλε ποτέ το Μέρσισαϊντ, το νέο σύνθημα είναι αφιερωμένο σε μια από τις πιο εμβληματικές και πιο αγαπητές φιγούρες στην ιστορία του συλλόγου!

Αν και ο Γερμανός προπονητής έχει ζητήσει να μην τραγουδάνε οι οπαδοί για αυτόν αλλά για την ομάδα, η αγάπη του κόσμου αποδείχθηκε πως παραείναι μεγάλη για να μην γίνει τραγούδι στα χείλη τους.

Το σύνθημα, το οποίο τραγουδήθηκε πολύ στο Etihad τη Κυριακή και αναμένεται να συνοδέψει τους Reds για τον υπόλοιπο χρόνο τουλάχιστον, μιλάει για την… υπόσχεση που κράτησε ο Klopp, αλλά και τη χαρά του κόσμου που ο Γερμανός είναι στο πάγκο της Liverpool! Δημιουργήθηκε από μια παρέα Scousers και τραγουδήθηκε σε μια pub στη Λισαβόνα, ανέβηκε στο Twitter και σε μερικές ώρες είχε γίνει viral!

Οι στίχοι είναι οι εξής:

«Jürgen said to me, you know, we’ll win the Premier League, you know, he said so! I’m in love with him and I feel fine! I’m so glad, that Jürgen is a Red! I’m so glad, he delivered what he said!».

Αυτό, μεταφράζεται σε:

«Ο Jürgen μου είπε, ξέρεις, πως θα πάρουμε τη Premier League, ξέρεις, το είπε! Είμαι ερωτευμένος μαζί του και νιώθω καλά! Είμαι τόσο χαρούμενος, που ο Jürgen είναι κόκκινος! Είμαι τόσο χαρούμενος, που έφερε ό,τι υποσχέθηκε!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com