Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Να κρατήσουμε τα θετικά από την ισοπαλία του Etihad»

Henderson: «Να κρατήσουμε τα θετικά από την ισοπαλία του Etihad»

Η Liverpool θα πρέπει να αξιοποιήσει τα θετικά της Κυριακάτικης ισοπαλίας με την Manchester City στο Etihad Stadium, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Hendo:

“ Θέλαμε να έρθουμε και να κερδίσουμε και μετά θα ήταν στα χέρια μας στα επόμενα επτά παιχνίδια. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε και είναι στα χέρια της City. ”

“ Υπάρχουν μικτά συναισθήματα καθώς θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά σκάψαμε βαθιά και δεν χάσαμε το παιχνίδι, κάτι που είναι επίσης σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Ήταν δεδομένο πως θα ήταν ένα έντονο παιχνίδι, λόγω του επιπέδου των ομάδων και του μεγέθους. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε λίγο καλύτερα, αλλά για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι συνεχίσαμε να προσπαθούμε αν και μείναμε πίσω δύο φορές και επιστρέψαμε δύο φορές. ”

“ Αυτό είναι πραγματικά θετικό και δείχνει εξαιρετικό χαρακτήρα για να συνεχίσουμε σε δύσκολες στιγμές. Αλλά την ίδια στιγμή μπορούμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Ένιωσα ότι όταν παίζαμε ποδόσφαιρο τους πληγώναμε και εκεί ήρθαν τα γκολ μας. ” Είπε ο Henderson.

“ Ξέρεις μερικές φορές ότι θα υποφέρεις απέναντι σε αυτήν την ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Το κάναμε και μείναμε στο παιχνίδι. Μια άλλη μέρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς από τη στημένη φάση στο τέλος. Δεν μπορώ να έχω τύψεις όμως, πραγματικά. ”

“ Όταν παίζαμε ποδόσφαιρο, τους προκαλούσαμε προβλήματα, πρέπει να δείξεις προσωπικότητα για να πάρεις την μπάλα και όταν το κάναμε αυτό στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε το γκολ μας, αλλά δεν συνέβη αυτό αρκετά συχνά και το κάναμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και πετύχαμε το [δεύτερο] μας γκολ. ”

Την ισοπαλία πήραν οι Reds στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com