Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Το +14 από τη Liverpool ήταν ψεύτικο»

Guardiola: «Το +14 από τη Liverpool ήταν ψεύτικο»

Η διαφορά των 14 πόντων που χώριζε Manchester City και Liverpool τον Ιανουάριο δεν ήταν αληθινή, λόγω των λιγότερων αγώνων που είχαν οι Reds, σύμφωνα με τον Pep Guardiola.

Ο Καταλανός αναφέρθηκε τόσο στη διαφορά που είχε δημιουργηθεί τον χειμώνα, όσο και στον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για τον ισχυρό ανταγωνισμό είχε να πει:

“ Αυτό που είναι σίγουρο στη Liverpool και στη City τα τελευταία χρόνια, ανεβάσαμε τον πήχη και ανεβάσαμε τους στόχους που είχε πριν η Premier League. ”

“ Οι άλλες ομάδες συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να πιέσουν περισσότερο αν θέλουν να μας κυνηγήσουν. Τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια, ένα χρόνο ήμασταν λίγο έξω, πέρυσι είχαν τραυματισμούς και η United ήταν εκεί. Και οι δύο ομάδες για 5 -6 χρόνια ήμασταν εκεί και οι δύο ομάδες, παλεύαμε. ”

Για τη Liverpool:

“ Ξέρω τον απίστευτο αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η πραγματικότητα είναι ένας βαθμός αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η κανονική πραγματικότητα. Είναι τιμή να βρίσκομαι εκεί για να παλεύω για να κερδίσω την Premier League. ”

“ Όταν ήμασταν 14 πόντους μπροστά από τη Liverpool, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. ”

“ Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μιλάνε για τη Liverpool. Είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύο ομάδες στην κορυφή του πρωταθλήματος που προσπαθούν να κερδίσουν την Premier League. ”

Για το +14 του Ιανουαρίου:

“ Θα σας πω κάτι: η διαφορά των 14 πόντων ήταν ψεύτικη. Κάνατε λάθος. Παίξαμε δύο περισσότερα παιχνίδια [από τη Liverpool]. Ήταν ψεύτικο. Δεν ήταν λάθος. ”

“ Μετά από ανάλυση των αγώνων που χάσαμε βαθμούς, ήταν κόντρα στη Crystal Palace και ειδικότερα κόντρα στη Southampton. Ήμασταν υπέροχοι σε αυτό το παιχνίδι, κάτι περισσότερο από υπέροχοι. ”

Liverpool και Manchester City αναδείχθηκαν ισόπαλες στον πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com