Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά ποδοσφαιριστής της Liverpool o Fabio Carvalho!

Οριστικά ποδοσφαιριστής της Liverpool o Fabio Carvalho!

Παίκτης της Liverpool θα είναι και με τη βούλα από το καλοκαίρι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Fulham, Fabio Carvalho!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Fulham αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο των Reds και του Jurgen Klopp, με τον ποδοσφαιριστή να μην γίνεται παίκτης της ομάδας για μερικά λεπτά των Ιανουάριο!

Συγκεκριμένα, μετά την απόκτηση του Luis Diaz, οι Reds έκαναν απόπειρα να κλείσουν από τότε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή των Cottagers, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία λίγη ώρα πριν το τερματισμό της μεταγραφικής περιόδου. Αν και τα χαρτιά υπεβλήθησαν στην EFL και την Premier League, η μεταγραφή δεν προχώρησε αφού το χρονικό όριο του παράθυρου είχε παρέλθει.

Στη Premier League υπάρχει το deal sheet, ένα έγγραφο που αποδεικνύει πως οι ομάδες είχαν συμφωνία πριν την λήξη των μεταγραφών και πως απλά δεν είχαν χρόνο να καταθέσουν τα έγγραφα. Επειδή ο ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε ως δανεικός στη Fulham, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κατατεθεί και στην EFL για εκ νέου εγγραφή του παίκτη στο ρόστερ των Whites. Κάτι τέτοιο όμως, δεν υπάρχει στην EFL και άρα η μεταγραφή έπεσε στο κενό.

Η Liverpool, όμως, ήταν δεδομένο ότι θα επανέλθει και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, αυτό έγινε πριν λίγη ώρα!

Οι Reds και η Fulham ήθελαν να αποφύγουν τη διαδικασία του δικαστηρίου για την αποζημίωση των Cottagers (αυτό συμβαίνει όταν ένας παίκτης Κ23 μεταγράφεται ως ελεύθερος από μία αγγλική ομάδα στην άλλη) και για αυτό κράτησαν επαφές σχετικά με την ολοκλήρωση του deal μεταξύ τους.

Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται στους όρους του χειμώνα, χωρίς τον δανεισμό. Η Liverpool, δηλαδή, θα καταθέσει 5 εκατομμύρια λίρες, 2.5 εκατομμύρια ακόμα σε μορφή μπόνους, ενώ η Fulham θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Carvalho πέρασε τα ιατρικά του μετά από σχετική άδεια της ομάδας του, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Reds και η ανακοίνωση θα έρθει μετά τη λήξη των δύο πρωταθλημάτων, τον Μάιο!

Σχετική επιβεβαίωση υπάρχει και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε like στη δημοσίευση του Romano στο instagram σχετικά με την μεταγραφή.

Ο Carvalho γεννήθηκε στη Λισαβόνα, όμως όταν έκλεισε τα έντεκα του χρόνια ήρθε με τους γονείς του στο Λονδίνο και λίγο αργότερα εντάχθηκε στις ακαδημίες της Fulham. Έχει αντιπροσωπεύσει και την Αγγλία και τη Πορτογαλία σε επίπεδο νέων, όμως είναι η γενέτειρά του που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη, καθώς με τη τελευταία έκανε πρόσφατα τις εμφανίσεις του σε επίπεδο Κ21, κόντρα στην Εθνική Ελλάδος στη Τρίπολη, όπου και σκόραρε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com