Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gotze: «Έκανα λάθος που δεν πήγα στη Liverpool»

Gotze: «Έκανα λάθος που δεν πήγα στη Liverpool»

Ο Mario Gotze σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως μετάνιωσε που επέλεξε να μην αποδεχθεί την πρόταση της Liverpool το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Jürgen Klopp ήθελε να τον φέρει στο Merseyside και να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Ο Γερμανός μίλησε για αυτή του απόφαση:

“ Αν το μετανιώνω;. Είναι πάντα δύσκολο να κοιτάς πίσω, αλλά αν με ρωτάς τώρα, τότε ναι, θα έπρεπε να είχα πάει στη Liverpool σίγουρα. Πήρα μια λάθος απόφαση, αλλά δεν μετανιώνω.”

“ Εμείς [εκείνος και ο Klopp] είμαστε ακόμα σε επαφή και τότε μιλήσαμε για εμένα και το αν θα έρθω στη Liverpool. Αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση που να μπορούσα να το σκεφτώ, γι’ αυτό δεν συνέβη. ”

“ Ο Klopp πιθανότατα είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καριέρα μου. Μπορεί να είναι πολύ απαιτητικός – μπορεί να είναι φίλος σου αλλά και πολύ σκληρός ταυτόχρονα. Σε ωθεί σε μεγάλες εμφανίσεις. Αυτό συνέβη με εμένα τότε, και με τη Liverpool τώρα. ” Είπε ο Gotze.

“ Είναι προπονητής όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά για όλους στο σύλλογο, και μετά ένας προς έναν μπορεί να είναι φίλος αλλά και αφεντικό. Μπορώ να φανταστώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του; Μπορώ να το φανταστώ, ναι – θα δούμε. ”

“ Είναι καλός προπονητής, σίγουρα. Αυτός και ο Pep Guardiola είναι οι πιο σημαντικοί προπονητές και χαρακτήρες που είχα στην καριέρα μου. ”

Ο Mario Gotze πλέον αγωνίζεται στην Ολλανδία με την PSV.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com