Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Benfica, Salah και επιστροφές

Ο Klopp για Benfica, Salah και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Benfica για τα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για την Benfica:

“ Πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας σε κάθε παιχνίδι μας. Η Benfica είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Πορτογαλία. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. ”

“ Έχουμε αρκετούς ειδικούς για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αλλά αναλύουμε ούτως ή άλλως κανονικά – δεν χρειαζόμαστε εσωτερικές ιστορίες. Είχαμε μια συνάντηση σήμερα το πρωί με τα παιδιά. ”

“ Έχουν μια πολύ καλή και πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ο Nunez είναι πολύ καλός επιθετικός. Είναι κορυφαίο παιδί. Το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ajax ήταν τεράστιο. Περιμένουμε να ξεκινήσει αύριο. ”

“ Υπάρχει πολλή ποιότητα σε αυτή την ομάδα και εμπειρία. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Έτσι πρέπει να είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για αυτό. ”

“ Είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, σε όλες τις θέσεις. Είναι έτοιμοι να ρισκάρουν. Ανοίγουν τον σχηματισμό τους, όταν έχουν την μπάλα. Πρέπει να κερδίζουμε μπάλες. Πρέπει να προσαρμοστούμε – είναι ένας συνδυασμός τεχνικών παικτών και καλής οργάνωσης. Είναι επικίνδυνη. ”

“ Δεν ήταν το φαβορί κόντρα στον Ajax και τον απέκλεισαν. Ξέρουν πώς να πάρουν ένα αποτέλεσμα και πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε χέρι και σε αυτό. ”

Για το συμβόλαιο του Mo Salah:

“ Είμαι χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι νέο να πω. Οι καθοριστικές πλευρές συζητούν μεταξύ τους και αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. Αυτό είναι. ” Είπε ο Klopp.

Αν του είπε κάτι ο Luis Diaz για την Benfica:

“ Προσπάθησε να μου μιλήσει για την Benfica, αλλά δεν κατάλαβα λέξη! ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Έχουμε μια πλήρη ομάδα διαθέσιμη για το παιχνίδι. Ο Curtis είχε ένα μικρό πρήξιμο, το οποίο εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα. Ο Trent τώρα για 4-5 ημέρες είναι επίσης έτοιμος. ”

Για το τηλεφώνημα που δέχθηκε να αναλάβει τους Reds όσο βρισκόταν στη Λισαβώνα:

“ Είχα μια κλήση από τον ατζέντη μου, ήμουν σε διάθεση για διακοπές, αλλά ήξερα για τις φήμες από τους γιους μου που τα κοιτάζουν όλα! Το τηλέφωνο χτύπησε, όταν μου είπε «η η Liverpool σε καλεί» τα αγόρια με κοιτούσαν επίμονα. Ένιωσα σωστά. ”

“ Ήταν μια απόφαση που μου άλλαξε τη ζωή, σίγουρα. ”

Για τη δουλειά στη Liverpool:

“ Δεν κρίνω πολύ τον χρόνο μου εδώ στα τρόπαια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζουμε, τον τρόπο που εξελισσόμαστε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Αυτός είναι ένας υγιής σύλλογος σε καλή κατάσταση. ”

“ Τα αγόρια αξίζουν τις θετικές ιστορίες αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε ότι ένα λάθος σημαίνει ότι ένας ανταγωνισμός μπορεί να ξεφύγει. Το ξέρουμε αυτό. ”

Πως κρατάει τους παίκτες συγκεντρωμένους:

“ Χρειάζεσαι ενθουσιασμό – αυτό είναι που έχουμε με την περίοδο που βρισκόμαστε. Όλοι ανυπομονούν. Έχουμε συνηθίσει το πρόγραμμα. Οι προπονήσεις είναι πολύ σύντομες, η συνάντηση που είχαμε σήμερα το πρωί ήταν μεγαλύτερη από την προπόνηση. ”

“ Είναι όλα καλά – είναι η κατάσταση που ονειρευόμασταν, αν θα ονειρευόμασταν πριν από τη σεζόν. ”

Για την ωριμότητα της ομάδας:

“ Είναι τεράστιο, αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε επιθυμία, νοοτροπία και ενθουσιασμό. Δεν μπορείς να το αγοράσεις αυτό – πρέπει να ωριμάσεις ως παίκτης, ως προπονητής και ως ομάδα. Κρίνεις τα πράγματα πιο ήρεμα το μέλλον. Αυτό είναι εμπειρία. ”

“ Έχουμε παίξει παιχνίδια στο παρελθόν όταν ήμασταν μπροστά στο 1-0 και συνεχίζαμε να τρέχουμε σαν τρελοί. Θέλω οι παίκτες μου να σκέφτονται με τον σωστό τρόπο και αυτό είδα το Σάββατο. ”

Για τις εμφανίσεις του Mo Salah:

“ Για μένα, το επίπεδο απόδοσης είναι σημαντικό, το πώς φέρνει τους παίκτες κοντά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Mo και τον Sadio, επιστρέφοντας από διεθνείς υποχρεώσεις και να είναι ξανά διαθέσιμοι. Τον βλέπουμε κάθε μέρα – δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχούμε. ”

“ Δεν θα έρθουν σε μένα και θα ζητήσουν διάλειμμα, οπότε πρέπει να τους δώσω ένα διάλειμμα. ”

Για το πρωτάθλημα της ομάδας γυναικών:

“ Συγχαρητήρια! Παρακολουθώ τους αγώνες τους. Είναι μεγάλο πράγμα. Δεν κατέβηκαν στο Πρωτάθλημα χωρίς λόγο. Έχω γνωρίσει πολλά κορίτσια τους τελευταίους μήνες. Είναι πολύ ωραίο – είναι μια υπέροχη ομάδα με σπουδαίο προπονητή. ”

Κανένας προβληματισμός για τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com