Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benfica – Liverpool (preview)

Benfica – Liverpool (preview)

Liverpool και Benfica κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την προημιτελική φάση του Uefa Champions League.

Οι Reds, για να προκριθούν στα προημιτελικά απέκλεισαν την Inter με συνολικό σκορ 2-1, ενώ η Benfica έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας τον Ajax στην Ολλανδία και παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 3-2.

Η Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε «σβηστά» με 2-0 της Watford για την Premier League, ενώ η Benfica ηττήθηκε από την Braga με 3-2 το βράδυ της Παρασκευής για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Οι Reds θα δουν τον Trent Alexander-Arnold να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας μείνει στον πάγκο το Σάββατο.

Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές από τον Γερμανό τεχνικό το βράδυ της Τρίτης, με τον Fabinho να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, καθώς και τους Luis Diaz και Sadio Mane, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν προβάδισμα για δύο από τις τρεις θέσεις της επίθεσης, εφόσον δεν ξεκίνησαν κόντρα στη Watford.

Η Liverpool δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού οι Naby Keita και Curtis Jones προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και θα είναι στη διάθεση του Klopp το βράδυ της Τρίτης.

Μεγάλα προβλήματα τραυματισμών δεν έχει ούτε η Πορτογαλική ομάδα, με εξαίρεση τον πρώην ποδοσφαιριστή της QPR, Adel Taarabt που θα μείνει εκτός.

Οι Αετοί της Λισαβώνας βρίσκονται στην τρίτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Uefa Champions League.

Παραμένουν μια επικίνδυνη ομάδα, παρότι δεν πραγματοποιούν μια καλή σεζόν και χρειάστηκε να αλλάξουν προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τον Nelson Verissimo να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ισπανός, Gil Manzano.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από τη σεζόν 2009-10.

Benfica και Liverpool αναμετρώνται στη Λισαβώνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com