Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλικό με την Manchester United τον Ιούλιο

Φιλικό με την Manchester United τον Ιούλιο

Η Liverpool στο πλαίσιο της φετινής της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Manchester United στην Bangkok της Ταϋλάνδης.

Οι Reds θα βγουν από την Ευρώπη για την προετοιμασία τους για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2019, όταν και είχαν ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η ομάδα όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί το φετινό καλοκαίρι στην Ασία και θα αντιμετωπίσει την αιώνια αντίπαλο της στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης στις 12 Ιουλίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League.

Το Fresh Air Festival διαφημίζει ήδη τον αγώνα, καθώς και την συνέντευξη τύπου παραμονές της αναμετρήσης, κατά οποία ο Phil Babb θα εκπροσωπήσει τους Reds και ο Andy Cole τους Red Devils.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Rajamangala National Stadium της Bangnok και θα είναι το πρώτο μη επίσημο ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2018.

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στην Ταϊλανδή επιτρέπουν σε όλους τους πλήρως εμβολιασμένους να εισέλθουν στην χώρα, με την διενέργεια τεστ κατά την πρώτη και την πέμπτη ημέρα της παρουσίας τους στη χώρα.

Θα είναι η πρώτη επίσκεψη της Liverpool στην Ταϊλανδή από το καλοκαίρι του 2015 και στην Ασιατική ήπειρο από το 2017.

Πρώτο φιλικό ανάμεσα σε Liverpool και Manchester United από το 2018.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com