Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση με την Benfica

Ο Klopp για την κλήρωση με την Benfica

Η Liverpool θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Benfica στα προημιτελικά του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp μίλησε για τους δύο αγώνες με την Πορτογαλική ομάδα στην ιστοσελίδα των Reds.

Ο Γερμανός για την κλήρωση και τις αναμνήσεις που του φέρνει η Λισαβόνα δήλωσε:

“ Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι είμαστε τα φαβορί και άλλα τέτοια, αλλά αυτό είναι ήδη το πρώτο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις. Είμαστε πολύ καιρό στη δουλειά για να κάνουμε τέτοιου είδους λάθη. ”

“ Πραγματικά ανυπομονώ. Είναι ένας προημιτελικός τόσο δύσκολος. Η Benfica προφανώς τα πήγε πολύ καλά κόντρα στον Ajax και αυτή είναι η κατάσταση. Απλώς ανυπομονώ πολύ για αυτό. Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν εκεί, είναι ένας τεράστιος σύλλογος. ”

“ Δεν νομίζω ότι έπαιξα ποτέ εκεί, για να είμαι 100 τοις εκατό ειλικρινής. Η Λισαβόνα είναι μια υπέροχη πόλη. ”

“ Πέρασα εκεί την τελευταία μου εβδομάδα στις διακοπές μου [πριν αναλάβει τη Liverpool], μου τηλεφώνησε ο Mike Gordon στη Λισαβόνα. Είναι επίσης μια ωραία ανάμνηση. Καθόμουν σε ένα εξωτερικό καφέ-μπαρ, έλαβα την κλήση και εκεί πάρθηκε στην πραγματικότητα η απόφαση, στη Λισαβόνα. ”

“ Το μόνο πράγμα που δεν ήθελα να έχω – θα δεχόμουν τους πάντες – αλλά το μόνο πράγμα που δεν ήθελα ήταν μια αγγλική ομάδα. Το είχαμε στο παρελθόν και περάσαμε. ”

“ Παίξαμε έναν τελικό εναντίον μιας αγγλικής ομάδας, είναι απολύτως εντάξει, στον τελικό πάντως παίρνεις όποιον πάρεις. Αλλά στην πραγματικότητα ήμουν χαρούμενος που δεν είναι αγγλικός σύλλογος, τους αντιμετωπίζουμε αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια μιας σεζόν και είναι καλό να παίζεις με κάποιον άλλον στην Ευρώπη. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι καλό. Φυσικά είναι καλύτερο να έχεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου, αλλά εξαρτάται προφανώς από το πρώτο σκέλος, πώς θα παίξεις εκεί. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε, να δημιουργήσουμε μια βάση εκεί που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μετά το Anfield στο δεύτερο σκέλος. Είναι καλό. ”

Για το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη κόντρα του με τη Benfica ως τεχνικός των Reds:

“ Προφανώς έχω μερικά παιδιά με ιστορία στην Porto [Lijnders και Matos] στο προπονητικό μου επιτελείο, οπότε ίσως υπάρχει λίγο το συναίσθημα ενός ντέρμπι, αν θέλετε. Είναι υπέροχο, απολύτως υπέροχο και ανυπομονώ. ”

Vitor Matos και Pep Lijnders έχουν περάσει από την Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com