Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η FSG θέλει να ανανεώσει τον Salah αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος»

«Η FSG θέλει να ανανεώσει τον Salah αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος»

Ένα από τα πιο καυτά ζητήματα των τελευταίων ημέρων είναι χωρίς αμφιβολία εκείνο του συμβολαίου του Mo Salah, ειδικότερα μετά τις δηλώσεις του Jürgen Klopp την περασμένη Παρασκευή και την αντίδραση του μάνατζερ του Αιγύπτιου σε αυτές.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ των Reds, James Pearce με άρθρο του στην The Athletic UK, αναφέροντας πως ο Mo δεν θέλει να φύγει από το Anfield, όλα όμως έχουν να κάνουν με τα χρήματα που ζητά, τον σεβασμό και την αναγνώριση που αξίζει.

Ο ίσως καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου θέλει να ανανεώσει εκ νέου την συνεργασία του με την ομάδα, λαμβάνοντας όμως τα χρήματα που θεωρεί ότι αξίζει.

Η FSG, σύμφωνα με τον James Pearce, θέλει ασφαλώς να κρατήσει τον Mo Salah στο Anfield και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος.

Η Κόκκινη διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να σπάσει εντελώς την δομή των μισθών που υπάρχει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και την έχει οδηγήσει στην κορυφή.

Η υπόθεση ανανέωσης εννοείται πως δεν έχει κλείσει οριστικά, όμως με τα τωρινά δεδομένα, υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των χρημάτων που ζητά ο παίκτης και εκείνα που επιθυμεί να προσφέρει η FSG.

Όπως προσθέτει ο Pearce, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού το συμβόλαιο του διεθνή άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αν δεν βρεθεί κάποια λύση μέχρι το καλοκαίρι, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακούσουν προτάσεις οι Reds στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Mo Salah σκοράρει εναντίον της Brighton.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com