Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Πρέπει να έρθει στη Liverpool ο Mbappe!»

Mane: «Πρέπει να έρθει στη Liverpool ο Mbappe!»

Συνέντευξη στην Γαλλική, L’Equipe παραχώρησε ο Sadio Mane, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις φιλοδοξίες του, για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που κατέκτησε και τον Kylian Mbappe της Paris Saint-Germain.

Ο Sadio ανέφερε για τις φιλοδοξίες τους: 

“ Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι πολύ επικριτικός άνθρωπος, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αξίες στο ποδόσφαιρο που με εκνευρίζουν λίγο σε σύγκριση με την ανατροφή που είχα. Αλλά αντί να επικρίνω, προτιμώ να αποστασιοποιηθώ. ”

“ Το κύριο πράγμα είναι να μην αλλάξω, και πιστεύω ότι δεν το έκανα. Για ένα αγόρι που κατάγεται από μια μικρή πόλη, είναι μια μεγάλη νίκη. Τους ακολουθώ [Neymar και Cristiano Ronaldo] στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό είναι αρκετό. Λατρεύω την απίστευτη ζωή που κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι για μένα. ”

“ Φιλοδοξία μου είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σενεγάλη. Πρώτα πρέπει να εγγυηθείς την πρόκριση, αλλά θέλω να πιστεύω σε τρελά έργα και η νίκη σε αυτή τη διοργάνωση με τη χώρα μου είναι ένα από αυτά. ”

Για τον τελικό AFCON και τη νίκη επί του Mo Salah:

“ Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι μετά τον θρίαμβό μας ήταν πολύ απογοητευμένος. Δεν επρόκειτο να τον άφηνα χωρίς να πω μια λέξη. Αυτό που έκανα εγώ, θα το έκανε με τον ίδιο τρόπο αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα. ” Τόνισε ο Mane.

“ Του είπα μερικά απλά λόγια, αρκετά για να προσπαθήσω να τον παρηγορήσω, ζητώντας του να μην τα παρατάει ποτέ. ”

Για τον Kylian Mbappe:

“ Σίγουρα θα ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Απλώς πρέπει να έρθει στη Liverpool. Είμαι σίγουρος ότι θα του άρεσε. ”

“ Θα ήθελα να παίξω μαζί του, φυσικά. Θα ήταν μια εξαιρετική επίθεση. Τώρα όμως είναι αυτός που πρέπει να έρθει στη Liverpool. Είμαι σίγουρος ότι θα του άρεσε! ”

Πρωταθλητής Αφρικής ο Sadio Mane.
Πρωταθλητής Αφρικής έγινε ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com